BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιοποίηση συγκομιδής και ασύρματη μετάδοση των δεδομένων φέρνει η Grimme

Η Grimme, συνεργαζόμενη με την πλατφόρμα μετάδοσης δεδομένων agrirouter, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης πληροφοριών του μηχανήματος και του GPS σε διάφορα λογισμικά. Αυτό μπορεί γενικά να υλοποιηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους: μέσω της πύλης myGRIMME ή μέσω του τερματικού λειτουργίας CCI.

30cc_2

Βασίλης Σοφός

188
0

Η σύνδεση με την πύλη myGRIMME είναι δυνατή με όλα τα αυτοκινούμενα μηχανήματα αλλά και όλα τα μηχανήματα με δυνατότητα ISObus της Grimme. Σε συνδυασμό με τη μονάδα «myJobs», το σύστημα μπορεί ανεξάρτητα να διαφοροποιήσει τη λειτουργία δρόμου και πεδίου και έτσι να δημιουργήσει σημεία εργασίας ανεξάρτητα. Όταν ολοκληρωθεί μια εργασία, ο χρήστης λαμβάνει μια λεπτομερή επισκόπηση με όλες τις σημαντικές παραμέτρους της διαδικασίας, όπως η κατανάλωση, οι χρόνοι για κάθε κατάσταση εργασίας και οι καιρικές συνθήκες.



Τα δεδομένα που παράγονται με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν στον χρήστη μια βέλτιστη βάση για τη διαχείριση των παραγγελιών και για την πιθανή βελτιστοποίηση των βημάτων εργασίας. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί πιστοποιημένο γεωργικό λογισμικό, το λεγόμενο Σύστημα Πληροφοριών Διαχείρισης Φάρμας (FMIS), μπορεί να συνδέσει αυτό το λογισμικό απευθείας στην πύλη myGRIMME μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής δεδομένων agrirouter. Εάν είναι επιθυμητό, τα δεδομένα του μηχανήματος και του GPS μπορούν στη συνέχεια να σταλούν απευθείας από το μηχάνημα στο FMIS.

Σύνδεση μέσω του τερματικού λειτουργίας CCI

Τα τυπικά τερματικά λειτουργίας CCI 800 και CCI 1200 σε όλα τα τρέχοντα μηχανήματα Grimmee επιτρέπουν όχι μόνο την εκτέλεση λειτουργιών του μηχανήματος αλλά και την απευθείας σύνδεση με το agrirouter. Αυτό σημαίνει ότι οι χάρτες εφαρμογών ή τα δεδομένα παραγγελιών μπορούν εύκολα να αποσταλούν απευθείας στο όχημα μέσω διαδικτύου, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να επιστραφούν ξανά.

Αυτοματοποιημένη τεκμηρίωση για τη συγκομιδή τεύτλων

Με τη βοήθεια του agrirouter, τα δεδομένα τηλεμετρίας μπορούν εύκολα να ανταλλάσσονται. Παράλληλα, με τη βοήθεια του agrirouter, τα δεδομένα από το τρακτέρ, τη μηχανή συγκομιδής πατάτας και τη μαζική χαρτογράφηση μπορούν να ομαδοποιηθούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία