BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Καλύτερη ποιότητα εργασίας υπόσχεται η Amazone με τα πρόσθετα μαχαίρια στην Cirrus 6003-2

Ο κύλινδρος μαχαιριού παρέχει επιπλέον θρυμματισμό σε δύσκολα εδάφη και εξασφαλίζει τον εντατικό τεμαχισμό των υπολειμμάτων των επιφανειακών καλλιεργειών.

cirrus6003

Βασίλης Σοφός

142
1

Η Amazone προσθέτει στον εξοπλισμό της σπαρτικής Cirrus 6003-2 έναν κύλινδρο μαχαιριού ως μπροστινό εργαλείο. «Ο κεντρικός κλειστός πυρήνας κυλίνδρου με τη διάταξη μαχαιριού είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό», σημειώνει η κατασκευάστρια. Το υλικό κόβεται σε ορθή γωνία προς την κατεύθυνση του ταξιδιού, με τη μείωση του αριθμού των περασμάτων να είναι ένα άλλο πλεονέκτημα του κυλίνδρου μαχαιριού όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την Cirrus 6003-2. Αυτό διατηρεί τη δομή του εδάφους, την απαραίτητη υγρασία του εδάφους και μειώνει το κόστος και τον χρόνο εργασίας.

Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών

Η προετοιμασία του σπόρου για δημητριακά μετά τους ηλίανθους περιλαμβάνει την κοπή υπολειμμάτων ψηλών καλλιεργειών σε ορθή γωνία με τον κύλινδρο μαχαιριού και την ευθυγράμμισή τους κατά τη διαμήκη κατεύθυνση με τους ακόλουθους δίσκους κοπής Minimum TillDisc. Η ακρίβεια τοποθέτησης των σπόρων αυξάνεται έτσι σημαντικά, καθώς τα μαχαίρια σποράς δεν επηρεάζονται από τα υπολείμματα της καλλιέργειας. Η Amazone αναφέρει επίσης ότι ακόμη και ο τεμαχισμός και η ενσωμάτωση των καλαμιών αραβοσίτου συμβάλλει στην προώθηση της καλής υγιεινής του χωραφιού μετά τη συγκομιδή του αραβοσίτου.



Η χρήση του κυλίνδρου μαχαιριού με την Cirrus 6003-2 εξοικονομεί ένα επιπλέον πάτημα με δισκοβάρνα για την καλλιέργεια καλαμιών στην προεργασία. Ο κύλινδρος μαχαιριού βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος κατά τη σπορά καλλιεργώντας εντατικά το υλικό και ενσωματώνοντάς το στο έδαφος, εάν είναι απαραίτητο.

Στιβαρό σύστημα και χωρίς ανάγκη συντήρησης

Ο κύλινδρος μαχαιριού χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του στιβαρότητα, τονίζει η εταιρεία. Ειδικότερα, τα στιβαρά ρουλεμάν κυλίνδρων και τα μαχαίρια από χάλυβα Boron εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ τα εξαρτήματα στερέωσης μαχαιριών τοποθετούνται στον στρογγυλό σωλήνα στον κύλινδρο.

Ο κεντρικός, κλειστός πυρήνας του κυλίνδρου είναι εξαιρετικά ανθεκτικός σε πέτρες και ρύπους. Επιπλέον, η μονάδα συνολικά δεν χρειάζεται συντήρηση λόγω των συγκεκριμένου τύπου ρουλεμάν και των στεγανοποιήσεων που υπάρχουν. Αλλά και οι αναστρέψιμες λεπίδες, ακονισμένες και στις δύο πλευρές, μειώνουν στο μισό το κόστος φθοράς.



Έτσι λοιπόν, η Amazone υπόσχεται τέλεια αποτελέσματα εργασίας που επιτυγχάνονται μέσω της ειδικής διάταξης των λεπίδων chevron που εμποδίζει το πλευρικό τράβηγμα. Η ακολουθία του περιγράμματος παρέχεται μέσω των μεμονωμένων τμημάτων μαχαιριού με αυτό να σημαίνει ότι τα μαχαίρια λειτουργούν ομοιόμορφα σε όλο το πλάτος εργασίας, ακόμη και σε κυματοειδές έδαφος.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-03-2023 17:15blootte

5 is optionally substituted CH <a href=https://brandcialis.best>buy cialis online in usa</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία