BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με 282 ίππους στο ενσίρωμα ο τροχοφόρος φορτωτής-ναυαρχίδα 457S της JCB

Ο νέος τροχοφόρος φορτωτής διαθέτει λειτουργία Economy power που λειτουργεί με 224 ίππους και λειτουργία Dynamic power 282 ίππων, αριθμοί που μόνο στην ανάγνωση εντυπωσιάζουν.

A_WLS_457S_STAGE-V_2

Βασίλης Σοφός

339
1

«Ο νέος φορτωτής 457S είναι μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα μας, παρέχοντας ένα περαιτέρω βήμα στην απόδοση φόρτωσης χύδην με τεράστια δύναμη ώθησης για να καλύψει τις απαιτήσεις των χειριστών που εκτελούν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της JCB Agriculture John Smith, για το λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας.



Η έκδοση S του τροχοφόρου φορτωτή 457 της JCB διαθέτει νέο κιβώτιο ταχυτήτων και πίσω πλαίσιο, καθώς και άλλες μεγάλες αναβαθμίσεις που συμβάλλουν στην αυξημένη απόδοση ανύψωσης και ώθησης.



Η JCB λέει ότι το 457S έχει σχεδιαστεί για γεωργικές εργασίες μεγάλης κλίμακας, όπως η διανομή και η φόρτωση ενσιρώματος. Ο νέος τροχοφόρος φορτωτής διαθέτει λειτουργία Economy power που λειτουργεί με 224 ίππους (167 kW) και λειτουργία Dynamic ισχύος 282 ίππων (210 kW). Η JCB λέει ότι η λειτουργία Dynamic χρησιμοποιεί πλήρως τον κινητήρα Cummins B6.7, με αναλογία ισχύος προς βάρος 14 ίππους (10,3 kW) ανά τόνο.


Υψηλές ικανότητες με «περίσσια» δύναμη

Ο τροχοφόρος φορτωτής 457S διαθέτει άξονες βαρέος τύπου, με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης ή αυτόματου κλειδώματος και η JCB προσθέτει σε αυτή τη στιβαρή βάση ελαστικά υψηλής ικανότητας, διαθέσιμα σε 710 ή 800 χιλιοστά (28 ή 31,5 ιντσών).



Ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων powershift δίνει στους χειριστές πρόσβαση σε έξι σχέσεις εμπρός και πίσω για να προσαρμόζονται σε μια ποικιλία εργασιών και προτιμήσεων του οδηγού. Η λίστα των ισχυρών εξαρτημάτων μακραίνει με τον εξακύλινδρο κινητήρα Cummins B6.7 των 6,7 λίτρων του φορτωτή, ο οποίος προσφέρει ροπή 1.200 nm στη λειτουργία Dynamic Power.



Οι χειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις στην καμπίνα και να επιλέξουν ένα κλείδωμα μετατροπέα ροπής σε οποιαδήποτε ταχύτητα όπισθεν ή σε οποιαδήποτε από τις τρεις χαμηλότερες ταχύτητες εμπρός.

Ευέλικτη Δύναμη

Η JCB προσφέρει μια σειρά από εξαρτήματα και εργαλεία για την προσαρμογή του 457S σε μια ποικιλία εργασιών. Υπάρχει ένας κοτσαδόρος ρυμούλκησης Rockinger 20 τόνων που μπορεί να εξοπλιστεί με πέδηση ρυμούλκησης. Σύμφωνα με την JCB, ο χειριστής μπορεί να αναβαθμίσει τους τυπικούς βραχίονες υψηλής ροπής του μηχανήματος -με ύψος ανύψωσης 4,3 μέτρων στην επιλογή High Lift-, κάτι που αυξάνει το ύψος ανύψωσης στα 4,8 μ.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • JCB
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-03-2023 01:48blootte

<a href=http://cialis.boats>is generic cialis available</a> After the first analyses of data from SOFT and TEXT, we combined traditional clinicopathologic features ie, patient age; tumor size, grade, and lymph node status; and ER, PgR, and Ki67 expression into a single continuous value called composite risk

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία