Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φρεσκάρισμα με αναβαθμίσεις για τις σπαρτικές Terrasem της Pöttinger

Το σύστημα φύτευσης στα μοντέλα συνδυάζει τα στάδια εργασίας της άροσης, της συμπύκνωσης, της προσθήκης λιπάσματος και της σποράς σε ένα μηχάνημα, ένας συνδυασμός υψηλής απόδοσης ακριβούς τοποθέτησης σπόρων για τις ανάγκες των αγροτών.

terrasem_v_6000_d_z_johndeere_210707_dsc6047_sat_ausschnitt

Βασίλης Σοφός

120
0

Οι πρόσφατα αναπτυγμένες σπαρτικές Terrasem της Pottinger με ή χωρίς παθητική προετοιμασία σπόρου είναι εξοπλισμένες με ένα ακριβές και καθολικό σύστημα μέτρησης και με ένα τελειοποιημένο σύστημα σποράς, το οποίο εγγυάται τη βέλτιστη τοποθέτηση των σπόρων, λέει η εταιρεία. Η σπορά πραγματοποιείται με γρήγορο τρόπο για ιδανική βλάστηση με ευελιξία χρήσης, χάρη στην ταυτόχρονη εναπόθεση έως και 3 συστατικών.

Φανερά τα οφέλη

Στα πλεονεκτήματα της Terrasem πρέπει να περιληφθεί η ευελιξία χρήσης με σύστημα δοσομέτρησης έγχυσης ή με δοχείο υπό πίεση για επιτυχημένη σπορά. Η κατασκευή είναι στιβαρή με μέγιστη ωριαία απόδοση -με πλάτος εργασίας μεταξύ 3 και 6 μ.-, ενώ οι κοπτήρες είναι ιδανικοί για υψηλή ωριαία απόδοση και ιδανική αυλακιά σποράς. Είναι ένα μηχάνημα κατάλληλο για σπορά και απευθείας σπορά καθώς και οργωμένες επιφάνειες.

Άνετη εργασία χωρίς πλευρική πρόσφυση

Μια νέα διάταξη εργαλείων εργασίας εγγυάται, σύμφωνα με την Pöttinger, μια 100% γραμμική εργασία. Τόσο η δισκοσβάρνα όσο και τα μαχαίρια λιπασμάτων (μοντέλο D Z) και σποράς είναι διατεταγμένα σε σχήμα Χ. Η επιθετική θέση των μπροστινών εργαλείων εξασφαλίζει μια πολύ καλή σποροκλίνη, ενώ η συνεχής λίπανση των εργαλείων δεν είναι απαραίτητη.Διάφορες παραλλαγές εναπόθεσης

Το Single Shoot, το Double Shoot και το Double Shoot-Mix είναι οι επιλογές-κλειδιά για τέλεια βλάστηση. Προσαρμόζοντας τις συνθήκες χρήσης και αμειψισποράς του πελάτη, με τα μοντέλα Terrasem D Z είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ τοποθέτησης σπόρων, σπόρου με λίπασμα και πρόσθετων συστατικών όπως μικροκόκκους, διαδοχική καλλιέργεια κάλυψης και δεύτερη σπορά. Διαφορετικά εξαρτήματα μπορούν έτσι να λειτουργήσουν σε διαφορετικά βάθη.

Βέλτιστη κατανομή του χώρου

Η μπάρα σποράς με μαχαίρια DUAL DISC διπλού δίσκου εγγυάται βέλτιστη κατανομή των χώρων για τα φυτά καλλιέργειας. Με τυπική απόσταση σειρών 12,5 ή 16,7 εκ. κατόπιν παραγγελίας, διασφαλίζεται η βέλτιστη ανάπτυξη και ελαχιστοποιείται η πίεση των ζιζανίων.

Δύο δοσομετρικά συστήματα

Ανάλογα με την επιλογή του μηχανήματος, διατίθενται δύο συστήματα δοσομέτρησης. Τα μηχανήματα με μονό δοχείο είναι εξοπλισμένα με σύστημα δοσομέτρησης έγχυσης - μοντέλα από Terrasem 3000 D έως V 6000 D και όλα τα μοντέλα Terrasem CLASSIC χωρίς μπροστινά εργαλεία και χωρίς εναπόθεση λιπάσματος.Όλα τα μηχανήματα διπλών δοχείων Terrasem D Z είναι εξοπλισμένα με δοχείο υπό πίεση. Το χωρισμένο δοχείο με σταθερή κατανομή 60:40 μπορεί επίσης να γεμίσει στο 100% με σπόρους. Αισθητήρες που μετρούν τη διαφορά πίεσης εγγυώνται την ασφάλεια χρήσης του συστήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία