Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Καινοτόμο το νέο σύστημα iXflow-E της Kverneland για σταθερή ποιότητα ψεκασμού

Το iXflow-E θα είναι διαθέσιμο στην πλήρη σειρά ψεκαστικών της Kverneland, παρέχοντας ελεύθερη κυκλοφορία του ψεκαστικού υγρού με επιστροφή πίσω στη δεξαμενή καθώς σταματά ο ψεκασμός. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθίζηση στις γραμμές ψεκασμού και δεν υπάρχουν αδιέξοδα για ψεκασμό ή καθαρισμό, ακόμη και όταν το πλάτος εργασίας χρησιμοποιείται κατά το ήμισυ.

KV-iXtra

Βασίλης Σοφός

133
0

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η γραμμή ψεκασμού τροφοδοτείται από πολλές κατευθύνσεις παρέχοντας σταθερή πίεση σε κάθε ακροφύσιο, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί αμέσως να ξεκινήσει τον ψεκασμό στην καθορισμένη για αυτόν πίεση.Αυτός είναι ο καινοτόμος τρόπος λειτουργίας του ψεκασμού που εισάγει στην αγορά η Kverneland, υποσχόμενη η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πατέντα προσφέρρει αυξημένη ποιότητα καλλιέργειας και εξοικονόμηση κόστους. Το iXflow-E διατίθεται τόσο με μπούμα από χάλυβα όσο και με αλουμίνια. Είναι εύκολο για τον χειριστή να προγραμματίσει τον αριθμό και το μέγεθος των τμημάτων που ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις του και τα πεδία στις απαιτήσεις και τις καταστάσεις του.Ο συνδυασμός IsoMatch GEOCONTROL και GPS επιτρέπει στον χειριστή να μειώσει την επικάλυψη και την υπερδοσολογία, να αυξήσει την ποιότητα της καλλιέργειας και να εξοικονομήσει κόστος. Όλα αυτά συνδυάζονται με υψηλούς ρυθμούς ροής, γιατί δεν υπάρχει επίπτωση στο μήκος του τμήματος, δεν υπάρχει απώλεια πίεσης ή άνιση ροή μεταξύ των τμημάτων, όπως εξηγεί η εταιρεία. Το iXflow-E είναι επίσης πλήρως συμβατό με το σύστημα αυτόματου καθαρισμού και ξεβγάλματος iXclean Pro. Το υγρό ψεκάζεται αυτόματα στο χωράφι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρός όγκος υγρού στον ψεκαστικό και να αποφεύγεται η μόλυνση στο αγρόκτημα ή στο χωράφι.

Ακριβές και αξιόπιστο

Το Kverneland iXflow-E διαθέτει μια στιβαρή, ηλεκτρική και ανοξείδωτη σφαιρική βαλβίδα, η οποία είναι πολύ αξιόπιστη σε σύγκριση με τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες ή τις βαλβίδες εμβόλου. Χωρίς εξαρτήματα που φθείρονται και με καλό αποτέλεσμα αυτοκαθαρισμού, η σφαιρική βαλβίδα ξεχωρίζει σε αξιοπιστία και ποιότητα, επισημαίνει η κατασκευάστρια.

Και αυτό γιατί χρησιμοποιεί προσωρινά μια εξαιρετικά χαμηλή ισχύ και παρέχει ροή υψηλής χωρητικότητας σε μια συμπαγή σχεδίαση. Οι ηλεκτρικές βαλβίδες της Kverneland είναι συμβατές με CANbus/ISOBUS για Section Control (ακροφύσιο με ακροφύσιο) ή για στοχευμένο ψεκασμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία