BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες εκδόσεις με έως 155 ίππους για τον «σπεσιαλίστα» McCormick X6.4HD

Η νέα σειρά των ειδικών τρακτέρ της McCormick διαθέτει τώρα στην γκάμα της τρία μοντέλα: το X6.413 των 135 ίππων, το X6.414 των 145 ίππων και το X6.415 των 155 ίππων. Αυτές οι ιπποδυνάμεις αποδίδονται από τετρακύλινδρους κινητήρες NEF 45 4,5 λίτρων της FPT Industrial.

MC_RP6D_X6_4_MetallicRed_Field_Mower_001_3

Βασίλης Σοφός

1258
0

Με τρεις νέες ισχυρές εκδόσεις διευρύνει την γκάμα των νέων X6.4HD η McCormick, προσθέτοντας ίππους στην κατηγορία των ειδικών τρακτέρ. Αναλυτικά, η γκάμα αποκτά το X6.413 των 135 ίππων, το X6.414 των 145 ίππων και το X6.415 των 155 ίππων. Αυτές οι μέγιστες αποδόσεις ισχύος παράγονται από κινητήρες NEF 45 4,5 λίτρων της FPT Industrial με τέσσερις κυλίνδρους και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο.



Μια συμπαγής διάταξη μετάδοσης κίνησης και το μεταξόνιο των 2.560 χιλιοστών προσφέρει σταθερότητα και ευελιξία. Το κιβώτιο ταχυτήτων P6-Drive διαθέτει τέσσερις σειρές, το καθένα με έξι βήματα powershift, παρέχοντας σχέσεις 24-εμπρός/24-όπισθεν – με δυνατότητα επέκτασης σε 40-εμπρός/40-όπισθεν με την επιλογή «creep».

Για την προσάρτηση παρελκόμενου φροντίζει ένα πίσω PTO τεσσάρων ταχυτήτων, ενώ η ικανότητα ανύψωσης φτάνει τα 7.200 κιλά. Προαιρετικά διατίθεται μπροστινός σύνδεσμος ικανότητας 2.500 κιλών. Τα υδραυλικά κλειστού κέντρου διαθέτουν αντλία απόδοσης 123 λ./λ. ικανή να τροφοδοτεί έως και επτά βαλβίδες.



Σύμφωνα με την McCormick, τα νέα τρακτέρ X6.4 είναι εξοπλισμένα με τη μηχανικής ανάρτησης καμπίνα McCormick High-Visibility με πανοραμική οροφή και προηγμένο σύστημα φυσικού αερισμού. Η ορατότητα -βασικό χαρακτηριστικό για κάθε κατηγορία τρακτέρ- ενισχύεται περαιτέρω με έως και 14 φώτα LED, οκτώ από τα οποία βρίσκονται στην οροφή, ενώ η άνεση μπορεί να βελτιωθεί με την προαιρετική ανάρτηση εμπρός άξονα. Εσωτερικά υλικά κατηγορίας αυτοκινήτου για την διαμόρφωση της καμπίνας χρησιμοποιούνται παντού, ενώ ο έλεγχος των βασικών λειτουργιών γίνεται από μια οθόνη αφής 12 ιντσών και ένα πολυλειτουργικό joystick φιλοσοφίας «all-in-one».



Το σύστημα διαχείρισης ακριβείας διεύθυνσης (PSM) της McCormick ελέγχει και διαχειρίζεται τη δορυφορική καθοδήγηση και συνεργάζεται με το σύστημα ελέγχου εφαρμογής ISObus για τη διαχείριση του στόλου και της απομακρυσμένης διάγνωσης McCormick. Εξωτερικά, οι μηχανικοί της εταιρείας φρόντισαν για την εύκολη πρόσβαση συντήρησης με ένα νέο καπό με άνοιγμα 90 μοιρών και ψυγεία διατεταγμένα έτσι που να δίνει την ευκαιρία εύκολης συντήρησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία