BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το Fendt TalentWERK «σφυρηλατεί» τους μηχανικούς του μέλλοντος

Η Fendt έκοψε την κορδέλα του TalentWERK, ενός κέντρου εκπαίδευσης τεχνικούς, μαθητευόμενους, που θα εισαχθούν από νωρίς στον κόσμο των γερμανικών τρακτέρ.

Bildschirmfoto-2022-05-19-um-12_46_45

Βασίλης Σοφός

213
0

Η Fendt ανοίγει τις πόρτες της στο TalentWERK για τους μαθητευόμενους που θα συμπεριληφθούν στην παραγωγή των τρακτέρ της Fendt και επιβεβαιώνει ότι είναι πάντα προσεκτική στη διαδικασία εκπαίδευσης και των σημερινών και μελλοντικών εργαζομένων της.



Στις 16 Μαΐου 2022, το νέο εργαστήριο εκπαίδευσης μαθητευομένων της Fendt, το TalentWERK, άνοιξε επίσημα στην περιοχή Marktoberdorf. Με 36 θέσεις εργασίας το χρόνο και νέα μηχανήματα, οι μαθητευόμενοι μαθαίνουν ολόπλευρες γνώσεις και δεξιότητες σε έναν σύγχρονο χώρο εργασίας. Οι μαθητευόμενοι της Fendt χρησιμοποιούν το TalentWERK από τον Σεπτέμβριο του 2021. Ωστόσο, με τις αναβολές λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε τώρα η επίσημη τελετή έναρξης.



Οι τεχνικοί της Fendt του αύριο Στο νέο εκπαιδευτικό εργαστήριο Fendt TalentWERK, μαθητευόμενοι από τον τεχνικό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα μαθαίνουν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις για τη μελλοντική τους καριέρα. Εκτός από τις θέσεις μαθητείας για μηχανικούς, η Fendt προσφέρει θέσεις ειδικού logistics, ηλεκτρονικών, ειδικών πληροφορικής για ψηφιακά δίκτυα/ανάπτυξη εφαρμογών/ενοποίηση συστημάτων (από το 2022), ειδικούς στην τεχνολογία μετάλλων - τεχνολογία συναρμολόγησης (από το 2021) και τεχνικούε σχεδίασης προϊόντων (από το 2017).



«Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε έως και 36 νέους ανά έτος μαθητείας και να προωθήσουμε τα ταλέντα τους. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει το νέο όνομα του πρώην εκπαιδευτικού εργαστηρίου – TalentWERK», εξηγεί ο Simon Mößmer, επικεφαλής του TalentWERK. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο πρακτικές δεξιότητες, αλλά και αυτοοργάνωση. «Έχουμε επίσης το δικό μας κεντρικό ζήτημα εργαλείων εδώ, όπως και στην παραγωγή. Οι εκπαιδευόμενοι είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα τους και αυτό λειτουργεί πολύ καλά», λέει με χαρά ο Simon Mößmer.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία