BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φιλικότερο «πάτημα» αποκτούν τα ερπυστριοφόρα Claas Axion Terra Trac

Η Claas προσθέτει δύο επιπλέον επιλογές ερπυστριών στα ισχυρά μοντέλα της Axion, κάνοντάς τα ακόμη πιο ευέλικτα εκεί όπου η το ελαφρύ πάτημα είναι αναγκαίο, όπως για παράδειγμα οι εργασίες λιπασματοδιανομής.

382949-dataRawRgb

Βασίλης Σοφός

558
0

Τα Axion Terra Trac βρίσκονται στην αγορά από το 2019, διαθέτοντας, πέρα από υψηλή ιπποδύναμη, το προηγμένο σύστημα ερπυστριών στο πίσω μέρος, που προσφέρει με τις αναρτήσεις του μεγάλη ευελιξία, χαμηλή πίεση του εδάφους και καλύτερη πρόφυση.



Εκτός από τις βαριές και λιγότερο βαριές εργασίες έλξης, όπως είναι καλλιέργεια του εδάφους, και χάρη στην εξαιρετική προστασία του εδάφους, τα τρακτέρ ακολουθούν με το βάδισμά τους πλήρως το εδάφος, με τη διαδρομή της ανάρτησης στα 120 χιλιοστά και την εξαιρετική άνεση στην οδήγηση μέχρι τα 40 χλμ/ώρα. Επίσης, τα μοντέλα εκτελούν πολύ πιο ποικίλες δραστηριότητες, όπως η διασπορά λιπασμάτων σε χωράφια, η μεταφορά σιτηρών ή ζαχαρότευτλων κατά τη συγκομιδή ή ακόμα και το κούρεμα σε ευαίσθητες περιοχές μεγάλης έκτασης.



Ως συμπλήρωμα στις τρέχουσες εκδόσεις ερπυστριών πλάτους 635 και 735 χιλιοστών, η Claas κάνει τώρα διαθέσιμες δύο νέες εκδόσεις για ακόμη πιο ευέλικτη και ασφαλή διαχείριση του εδάφους. Για χρήση χωρίς προβλήματα σε καλλιέργειες σειρών, για παράδειγμα διανομή οργανικού λιπάσματος σε καλλιέργειες ή εργασία με τσάπες, η εταιρεία προσφέρει στις στενές ερπύστριες των 457 χιλιοστών (18 ιντσών). Από το φθινόπωρο του 2021, τα Axion είναι επίσης διαθέσιμα με ερπύστριες πλάτους 890 χιλιοστών (35 ιντσών), αλλά το συνολικό πλάτος παραμένει κάτω από τα 3,00 μέτρα.



Αυτές οι ερπύστριες, λέει η Claas, είναι ιδανικές για περαιτέρω μείωση της ζημιάς του εδάφους και της συμπίεσης σε χωράφια και λιβάδια και χάρη στον ενεργό έλεγχο δεν υπάρχει ζημιά στην επιφάνεια σε κλειστές στροφές.



Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, οι στενές ερπύστριες των 457 χιλιοστών καθώς και οι τυπικές των 635/735 χιλιοστών μπορούν πλέον να παρέχονται με ρύθμιση πέλματος 3,00 μ./120 ιντσών σε επιλεγμένες αγορές.



Να σημειωθεί για το τέλος ότι τα νέα Axion Terra Trac μπορούν να εξοπλίζονται στο εξής με το σύστημα φουσκώματος ελαστικών CTIC στον μπροστινό άξονα, με τα μπροστινά ελαστικά να φουσκώνουν χρησιμοποιώντας τον αεροσυμπιεστή για το σύστημα πέδησης με αέρα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία