Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γρήγορο τύλιγμα, λιγότερη μεμβράνη υπόσχεται η Kuhn χορτοδετική VBP3165

Το σύστημα δεσίματος μεμβράνης με δύο τροχούς χρησιμοποιεί δύο ρολά 750 χιλιοστών για το τύλιγμα, ενώ ο πατενταρισμένος εφαρμοστής μεμβράνης συμβάλλει στη μείωση ακόμη και κατά 37% της ποσότητας υλικού που απαιτείται σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό σύστημα τυλίγματος.

VBP_3165_Action_05

Βασίλης Σοφός

108
0

Η Kuhn συνδυάζει την ευελιξία που προσφέρει μία χορτοδετική μεταβλητού θαλάμου με τη φιλοσοφία του τυλίγματος με μεμβράνη, τονίζοντας την υψηλότερη ταχύτητα και την οικονομία σε αναλώσιμα που προκύπτουν από τη χρήση του μοντέλου VBP3165.Βελτιωμένη ποιότητα μπάλας, πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος υπόσχεται ότι θα προσφέρει η ανανεωμένη χορτοδετική VBP3165. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια Kuhn, τα οφέλη από τη νέα διαδικασία γίνονται εμφανή και στην ποιότητα της μπάλας.

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας πιο σφιχτής, πιο συμπαγούς μπάλας με καλύτερη προστασία γύρω από την περιφέρεια. Το σχήμα του δεματιού έχει επίσης προσαρμοστεί ώστε να διευκολύνεται ο χειρισμός και η αποθήκευση και, σε αντίθεση με ένα χορτοδετικό σταθερού θαλάμου, το VBP3165 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές χορτονομές σε διάφορες συνθήκες κάθε φορά. Χρησιμοποιώντας έναν τύπο μεθόδου δεσίματος, δεν απαιτείται διαχωρισμός μεμβράνης και διχτυού κατά την τροφοδοσία.«Οι μπάλες ξετυλίγονται και ευκολότερα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των περιόδων παγετού, επειδή δεν συγκεντρώνεται ενσίρωμα ανάμεσα στην μεμβράνη», εξηγεί ο ειδικός στα προϊόντα χορτοδεσίας της Kuhn Thomas Ferrand. «Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνεται η πολύτιμη τροφή για τα ζώα όταν ξετυλίγεται το ενσίρωμα». Τέλος, η εταιρεία σημειώνει ότι τα ρολά 25 κιλών είναι ευκολότερα στο χειρισμό και στην αλλαγή από τα φαρδύτερα ρολά 1,2 μέτρων, ενώ υπάρχει χώρος για αποθήκευση ρολών μεμβράνης 10 x 750 χιλιοστών.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία