BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kuhn Espro RC: Σπορά και λίπανση ταυτόχρονα από ένα μηχάνημα

Η νέα έκδοση RC που βάζει η Kuhn στο χαρτοφυλάκιό της διαθέτει 5500 λίτρα χωρητικότητα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον χειριστή να χρησιμοποιήσει τη χοάνη για λίπασμα και για σπορά.

1_-Drills-Kuhn-ESPRO-6000-RC

Βασίλης Σοφός

494
0

Η Kuhn, έχοντας ενισχύσει την γκάμα σπαρτικών Espro, περιλαμβάνει στον κατάλογό της την έκδοση Espro RC, με χωρητικότητα χοάνης 5.500 λίτρων, που επιτρέπει στον χειριστή να επιλέξει μεταξύ σποράς με λίπανση ή σποράς, χρησιμοποιώντας ολόκληρη τη χοάνη για σπόρους.



Σύμφωνα με την Kuhn, το μοντέλο επιδιώκει να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση και κερδοφορία σε ένα τόσο κρίσιμο στάδιο όπως η σπορά. Είναι πολύ ευέλικτο και ικανό να δουλέψει μετά το άροτρο, με ελάχιστο όργωμα ή απευθείας με υπολείμματα που πρέπει να ενσωματωθούν στο έδαφος, ενώ εξοικονομεί καύσιμα και μειώνει τα συνολικά κόστη με τις τεχνολογίες του.

Παρατηρώντας το έδαφος μετά τα περάσματα, φαίνεται μια ομοιογενής και πολύ αξιόπιστη συμπύκνωση, χάρη στον τροχό του. Και αυτό γιατί υπάρχει ένας τροχός κάθε δύο σειρές για σταθερή συμπίεση, ενώ οι τροχοί είναι σχεδιασμένοι με τετράγωνο και στενό προφίλ.

Επιπλέον, το κεντρικό τμήμα ανυψώνεται στις μεταφορές για να δώσει σταθερότητα στο δρόμο, αφήνοντας το 40% των τροχών στο δρόμο. Η μπάρα σποράς Crossflex προσφέρει κανονικό και ακριβές βάθος σποράς, ακόμη και με ταχύτητα 17 χ.α.ω, λέει η Kuhn.



Οι ρυθμίσεις στο βάθος εργασίας, στους δίσκους προετοιμασίας του εδάφους και στο βάθος σποράς είναι γρήγορες και εύκολες. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, όπως δείκτες ή φώτα εργασίας και σηματοδότησης προσαρμοσμένα στους ισχύοντες κανονισμούς. Να αναφέρουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής Vistaflow, που επιτρέπει τον έλεγχο όλων των γραμμών σποράς, μία προς μία.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία