BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Rehmus e:Spreader: Ο πρώτος αμιγώς ηλεκτρικός διανομέας αχύρου

Το e:Spreader της Rehmus έρχεται ως έκδοση για πεζούς χειριστές ή καθήμενους στην παλτφόρμα, με τους ηλεκτροκινητήρες να αποδίδουν 75 ίππους, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν μια ολόκληρη μέρα, ανάλογα με τον εξοπλισμό της μπαταρίας.

61d81c139d367722a3e5507b_Karriere_Team

Βασίλης Σοφός

37
0

Εκτός από το ηλεκτρικό βαγόνι ανάμιξης ζωοτροφών e:Mixer και το όχημα μεταφοράς e:Loader, η Rehmus λανσάρει και έναν πλήρως ηλεκτρικό διασκορπιστή αχύρου για τον αχυρώνα, το e:Spreader. Το ενσωματωμένο σύστημα μπαταρίας ιόντων λιθίου -σε τρία επιλέξιμα μεγέθη- που ενσωματώνουν οι διανομείς εξασφαλίζει χρόνους λειτουργίας μεταξύ 2 και 8 ωρών την ημέρα.



Η φόρτιση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο φορτιστή σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα για 4 έως 12 ώρες φόρτισης, ανάλογα με την μπαταρία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το μηχάνημα διαθέτει μπαταρίες με ζωή για περισσότερους από 2.000 κύκλους φόρτισης.



Οι ηλεκτροκινητήρες παράγουν ισχύ συγκρίσιμη με ένα τρακτέρ 75 ίππων με την εργασία όμως να εκτελείται πιο αθόρυβα από ποτέ. Και χάρη στα ηλεκτρικά μέρη, ο αέρας στον αχυρώνα παραμένει πάντα καθαρός, συμβάλλοντας στην διασφάλιση υγιεινής ατμόσφαιρας.

«Εύσημα» και στο μοτίβο διανομής

Η αυτόματα ελεγχόμενη διαδικασία εργασίας εξασφαλίζει τη βέλτιστη δοσολογία του υλικού επάλειψης και ένα σταθερά ομοιόμορφο σχέδιο απλώματος, λέει η εταιρεία. Με το ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού ελαστικών, τα ελαστικά μπορούν εύκολα να καθαριστούν και να απολυμανθούν χρησιμοποιώντας ακροφύσια υψηλής πίεσης πριν εισέλθουν στον αχυρώνα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειωθεί τρομερά η μετάδοση μικροβίων και ιών μεταξύ των στάβλων και τα ζώα να προστατεύονται από επικίνδυνες ασθένειες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία