BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Prios 440: Η ολοκαίνουργια φυτευτική της Grimme κάνει πρεμιέρα

Η Grimme λανσάρει μια νέα συρόμενη φυτευτική τεσσάρων σειρών με το όνομα Prios 440, ένα μηχάνημα που θα αντικαταστήσει το GB430 και δεν είναι μεγαλύτερο από 3 μέτρα στο δρόμο.

maxresdefault_56

Βασίλης Σοφός

203
0

Η γερμανική κατασκευάστρια Grimme φημίζεται για τις προηγμένες της φυτευτικές. Τώρα, μία νέα από αυτές προστίθεται στην γκάμα της για να καλύψει τα κενά στο υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο. Η Prios 440 έχει μια παραδοσιακή ράβδο έλξης. Αλλά το μηχάνημα μπορεί να επεκταθεί με λιπασματοδιανομέα, διανομέα κόκκων και σετ δεξαμενής, μεταξύ άλλων.



Σε αυτήν την περίπτωση, αυτά τα πρόσθετα ενώνονται μεταξύ της ράβδου έλξης και της φυτευτικήε. Εάν θέλει ο χρήστης να δουλέψει και το χώμα ταυτόχρονα, μπορεί να παραγγείλει μια ράβδο έλξης με λαιμό στο μηχάνημα. Η ράβδος έλξης στηρίζεται σε ένα πλαίσιο που αιωρείται στο κοτσαδόρο του τρακτέρ.

Το πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με ένα γενικής συμβατότητας κοτσαδόρο τριών σημείων στο πίσω μέρος στο οποίο μπορεί ο χρήστης να κρεμάσει έναν καλλιεργητή. Επομένως, ο έλεγχος βάθους του εργαλείου άροσης του εδάφους λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτόν της φυτευτικής. Το βάθος των δίσκων λιπασμάτων, οι δίσκοι κάλυψης πίσω από τα στοιχεία φύτευσης και ο σχηματισμός κορυφογραμμών μπορούν επίσης να ρυθμιστούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.



Για τη μεταφορά του εκτός πεδίου, το μηχάνημα μπορεί να εξοπλιστεί με δύο αναδιπλούμενους άξονες. Ως αποτέλεσμα, το μηχάνημα παραμένει σε πλάτος μεταφοράς 3 μέτρων. Τα μέρη που εξακολουθούν να εκτείνονται έξω από τα 3 μέτρα μπορούν να διπλωθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία