Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η καθοδήγηση John Deere AutoTrac σε κάθε μάρκα τρακτέρ του στόλου

Εύκολη και ευέλικτη γίνεται, με τη συνεισφορά του συστήματος TIM, η χρήση της αυτόματης καθοδήγησης AutoTrac, πατέντα της John Deere, που τώρα ξεκλειδώνεται για κάθε μάρκα τρακτέρ.

6155mh_r4d034966_large_large_6f76c65a69c9d1f05e6ea953329f670437e4c4a6

Βασίλης Σοφός

173
0

Επαγγματίες που διαθέτουν στόλους τρακτέρ διαφορετικών μαρκών μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την αυτόματη καθοδήγηση AutoTrac TIM (Tractor-Implement-Management) της John Deere για τα τερματικά Gen4 Universal Displays. Αυτή η καινοτομία ανοίγει το δρόμο στο αποδεδειγμένα καλό σύστημα καθοδήγησης AutoTrac να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα τρακτέρ με πιστοποίηση AEF (Agricultural Electronics Foundation). Οι υπάρχουσες γνωστές λύσεις για την καθοδήγηση μηχανημάτων σε στόλους πολλών επωνυμιών είναι το AutoTrac Universal 300 και το Reichhardt GREENFIT.

Το νέο AutoTrac TIM έρχεται όμως τώρα ως μια συμπληρωματική λύση που είναι πλήρως ενσωματωμένη στα παραπάνω. Το βασικό πλεονέκτημα, λέει η εταιρεία, είναι ότι δεν χρειάζονται άλλα εξαρτήματα τιμονιού ή ελεγκτής. Σύμφωνα με την John Deere, αυτή είναι μια απλή λύση για αγρότες και εργολάβους με μεικτούς στόλους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα καθολικό σύστημα καθοδήγησης.Για να αξιοποιήσουν ωστόσο, το AutoTrac TIM, χρειάζονται την πιστοποίηση AEF Gen4 Universal Display (4240 ή 4640) με ενεργοποίηση του AutoTrac και τον δέκτη StarFireTM 6000 ή 7000. Εδώ αξίζει να πούμε ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές «κερδίζουν» πιστοποιήσεις AEF TIM για τα τρακτέρ τους. Η John Deere είναι λοιπόν μία από τις επόμενες εταιρείες που ξεκλειδώνουν το σύστημα διεύθυνσης για τρακτέρ ακόμη και για άλλους κατασκευαστές, οι οποίοι διαθέτουν πιστοποίηση καθοδήγησης AEF TIM.

Μόλις χρησιμοποιηθεί το AutoTrac TIM, το σύστημα μπορεί να συμπληρωθεί ως εξής: Εάν το μηχάνημα (ανεξαρτήτως μάρκας) είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα JDLink, τα δεδομένα μπορούν να ανταλλάσσονται ασύρματα και δωρεάν με το John Deere Operations Center. Από εκεί επιτρέπεται η ρύθμιση, ο προγραμματισμός, η παρακολούθηση και η ανάλυση των ροών εργασιών σε μια ενιαία διαδικτυακή πύλη.

Δίνεται όμως στους χρήστες και η δυνατότητα να χρησιμοποιούν λειτουργίες για γεωργία ακριβείας, όπως η δημιουργία χαρτών εφαρμογών. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να σταλούν απευθείας στα τρακτέρ στο χωράφι χρησιμοποιώντας το John Deere AutoSetup.Επιλογικά, με την ενεργοποίηση του AutoTrac TIM, η John Deere δείχνει ότι η συνεργασία και αμφίδρομη επικοινωνία με άλλους κατασκευαστές εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο, αφού, στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες με μεικτούς στόλους ιδίως να χρησιμοποιούν εύκολα τις λύσεις της John Deere για τη γεωργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία