BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Grimme παρουσιάζει τις ανανεωμένες μηχανές συγκομιδής Rexor 6200 και 6300

Οι αναβαθμίζει στα φρεσκαρισμένα αυτοκινούμενα μηχανήματα εντοπίζονται κυρίως στην μονάδα ανύψωσης, στο σύστημα αισθητήρων καθοδήγησης αλλά και στην τηλεμετρία νέας γενιάς που φέρνει σιγά-σιγά η Grimme σε όλα της τα μηχανήματα.

EKY_3xUX0AE4XI4

Βασίλης Σοφός

219
0

Η σειρά Rexor των αυτοκινούμενων συγκομιστικών μηχανών της Grimme αναβαθμίστηκε ριζικά για το 2022. Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και πολλές απαιτήσεις των πελατών έχουν συνθέσει τώρα τα νέα χαρακτηριστικά στις Rexor 6200 των 30m³ και Rexor 6300 των 45m³. Με το πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα ανύψωσης, τα συστήματα χειρισμού και υποβοήθησης που ανακουφίζουν τον χειριστή αλλά και άρη στη νέα σχεδίαση, τίθενται νέα πρότυπα όσον αφορά την απόδοση, την οικονομία και την άνεση.

Η νέα μονάδα ανύψωσης

Το καινοτόμο εξάρτημα ανύψωσης διαθέτει 7 κυλίνδρους καθαρισμού. οι οποίοι εξασφαλίζουν πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, λέει η Grimme. Χάρη στο εξωτερικό πλαίσιο, ο οδηγός έχει πάντα ανεμπόδιστη ορατότητα στο τραπέζι και σε ολόκληρη τη διάταξη ανύψωσης.



Το στέλεχος ανύψωσης τροχού καθώς και η μονάδα ανύψωσης του δονούμενου στελέχους είναι εξοπλισμένα με σύστημα κίνησης χωρίς ανάγκη συντήρησης και ένα νέο σταθερό απογυμνωτή χωρίς συντήρηση, ο οποίος λειτουργεί πολύ πιο ευέλικτα αλλά και ταχύτερα λόγω του χαμηλότερου βάρους του.



Όλες οι εκδόσεις του τεμαχιστή καθοδηγούνται πλέον από ολισθήσεις με αισθητήρα μπροστά από τον άξονα του κόφτη, έτσι εξασφαλίζεται παντα η βέλτιστη απογύμνωση με μειωμένη φθορά. Η νέα έκδοση του σκαπτικού διαθέτει 4 αντί για 2 αισθητήρες τεύτλων, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αισθητήρες ύψους και επομένως μπορούν να οδηγηθούν με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στη σειρά και στο βέλτιστο ύψος. Αυτό ανακουφίζει τον οδηγό και βελτιώνει τη συμπεριφορά διεύθυνσης του αυτόματου πιλότου στις στροφές.



Με αυτή τη νέα φιλοσοφία ελέγχου ύψους, δεν υπάρχει ανάγκη για άξονα τροχού τζόκεϊ μεταξύ του κοπτικού και του στελέχους τροχούμ αναφέρει η Grimme. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα προς τη μονάδα ανύψωσης, μειώνει το βάρος της εισαγωγής και τη φθορά στο ελάχιστο.



Με το GRIMME SmartView και τις μοναδικές λειτουργίες, όπως η λειτουργία «αργή κίνηση», ο χρήστης μπορεί απλά να αναπαράγει οποιαδήποτε εικόνα βίντεο σε αργή κίνηση για να παρακολουθεί το τρέχον αποτέλεσμα εργασίας.

Με τη «λειτουργία ζουμ» ο χρήστης μπορεί επίσης να ορίσει ποια ενότητα εικόνας θα εμφανίζεται. Προκειμένου να έχει ταυτόχρονα προβολή όλων των σημαντικών εικόνων, έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει έως και 8 εικόνες προβολής από κάμερες στην οθόνη αφής των 12 ιντσών.

Σύνδεση στο myGRIMME

Στον βασικό εξοπλισμό βρίσκεται η μονάδα τηλεμετρίας, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση με την πλατφόρμα myGRIMME, μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να εμφανίζει τις εργασίες, το ιστορικό των λειτουργιών του μηχανήματος, ακόμη και ονόματα πελατών και πεδίων μετά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας για προμήθεια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία