BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η επόμενη γενιά γεωργίας ακριβείας στα νέα τρακτέρ JCB Fastrac iCON

Με την παρουσίαση των νέων σειρών Fastrac 4000 και 8000 η JCB κάνει και το επόμενο βήμα για την γεωργία του μέλλοντος, λανσάροντας τον δέκτη Hexagon NovAtel SMART7 GNSS και τα συστήματα διασύνδεσης TerraStar, όλα εύκολα προσβάσιμα από την εξ ολοκλήρου αναβαθμισμένη καμπίνα.

168886672

Βασίλης Σοφός

435
0

Πριν από περίπου δύο μήνες η JCB λάνσαρε τις νέες σειρές τρακτέρ Fastrac 4000 και 8000, εστιάζοντας περισσότερο στην εργονομία που θα προσφέρει η νέα καμπίνα, φέρνοντας τον χειριστή απέναντι από κάτι τελείως νέο. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνει το προηγμένο υποβραχιόνιο είναι η δυνατότητα ελέγχου του δέκτη SMART7-I. Πρόκειται για μια στιβαρή, αδιάβροχη, «όλα σε ένα» συσκευή GNSS SMART σχεδιασμένη και δοκιμασμένη ειδικά για τη βιομηχανία της γεωργίας.



Η συνδεσιμότητα γίνεται εύκολη με την υποστήριξη Wi-Fi και Ethernet.Οι διορθώσεις TerraStar και RTK παρέχουν την ακρίβεια σε επίπεδο εκατοστών που απαιτείται για οποιαδήποτε αγροτική εφαρμογή και, με δυνατότητες πολλαπλών πολλαπλών συχνοτήτων, είναι μια αξιόπιστη λύση για αγροκτήματα με δεντροστοιχίες και εμπόδια που μπορεί να εμποδίσουν τα δορυφορικά σήματα.



Επίσης, με τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών διόρθωσης TerraStar, οι χειριστές μπορούν να έχουν υψηλότερη ακρίβεια, με το TerraStar να προσφέρει γρήγορη, σταθερή τοποθέτηση κατά τη φύτευση, τον ψεκασμό και τον κύκλο συγκομιδής με χρόνο λειτουργίας και διαθεσιμότητα 99,999%, όπως δηλώνει η κατασκευάστρια.



«Το τρακτέρ iCON έχει σχεδιαστεί γύρω από τον αγρότη. Θέλαμε μια λύση GNSS στην οποία μπορούν να βασιστούν οι αγρότες, η οποία αντέχει σε σκληρά αγροτικά περιβάλλοντα, παρέχοντας παράλληλα την ακρίβεια για την υποστήριξη της γεωργίας ακριβείας», δήλωσε ο Greg Fitton, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Fastrac στην JCB. «Επιλέξαμε τη NovAtel ως τους ειδικούς μας στο GNSS λόγω της αποδεδειγμένης φήμης τους για την ποιότητα, την τεχνολογία αιχμής και την απόδοση και την προθυμία τους να προσαρμοστούν στις ανάγκες μας».

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • JCB
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία