BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τριπλό αλλά λιτό και με 9 μέτρα πλάτος εργασίας το χορτοκοπτικό Kuhn PZ 8831

Τα τριπλά τύμπανα, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου PZ 1021 F, προσφέρουν συνολικά πλάτος εργασίας 8,84 μέτρα.

ce3c33b2-6f28-47ea-9a26-f8d326a56091_2_2

Βασίλης Σοφός

688
0

Το PZ 8831 είναι ένας από τους προσιτούς συνδυασμούς κοπής που διατηρεί και ανανεώνει κάθε τόσο η Kuhn, εξοπλισμένος από τον βασικό εξοπλισμό με το σύστημα υδραυλικής ασφάλειας Lift-Control. Όταν συναντάται ένα εμπόδιο, οι μονάδες του χορτοκοπτικού κινούνται πάνω και πίσω ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Αυτό το σύστημα ελέγχει επίσης την πίεση του εδάφους υδροπνευματικά. Η νέα σχεδίαση διαθέτει κιβώτιο βαρέος τύπου με γρανάζια με σπειροειδή οδόντωση για τη διατήρηση ενός άνετου επιπέδου ήχου.



Οι ενσωματωμένοι συμπλέκτες περιορίζουν τη συντήρηση, ενώ το χλοοκοπτικό PZ 8831 μπορεί να αποσυνδεθεί και να αποθηκευτεί σε διπλωμένη θέση στα ενσωματωμένα στηρίγματα. Το PZ 8831 διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής μαχαιριών, με τη ρύθμιση του ύψους να πρσφέρει εύρος έως και 44 χιλιοστά. Οι περιστρεφόμενες βάσεις παρέχουν καθαρή χορτονομή, ειδικά σε ανώμαλο έδαφος, λέει η Kuhn, ενώ τα τύμπανα επιτρέπουν τη βέλτιστη μεταφορά του ενσιρώματος, γεγονός που κάνει τη διαφορά σε δύσκολες συνθήκες.

Στη διαμόρφωση με το μπροστινό αναρτώμενο μηχάνημα και τις δύο πίσω μονάδες, συνολικά παρέχεται πολύ καλή κατανομή βάρους για βέλτιστη ευελιξία σε λοφώδες έδαφος, τονίζει η κατασκευάστρια. Ο συμπαγής σχεδιασμός της κεφαλής κάνει έτσι αυτό το μοντέλο κατάλληλο για τρακτέρ μεσαίας κατηγορίας ενώ, χάρη στην αντοχή του κιβωτίου ταχυτήτων, είναι κατάλληλο ακόμη και για τρακτέρ μεγαλύτερης ισχύος.



Αξίζει, τέλος να αναφέρουμε το σύστημα FlexProtect της Kuhn. Με αυτό, το υλικό του πλαϊνού καλύμματος διαμορφώνεται αλλιώς και δεν σπάζει ή καταστρέφει το χλοοκοπτικό, αφού είναι από πολυαιθυλένιο. Το υλικό επιστρέφει στη συνέχεια στο αρχικό του σχήμα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία