BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε όλη τη σειρά Μ των τρακτέρ της Kubota οι νέοι φορτωτές της MX

Η μακρόχρονη συνεργασία της MX με την κατασκευάστρια Kubota φέρνει τώρα ειδικά σχεδιασμένους φορτωτές σε όλη την γκάμα των μοντέλων M, που περιλαμβάνει μηχανήματα από 66 έως και 170 ίππους.

kubota_m7-133lk2100h

Βασίλης Σοφός

326
0

Μια πλήρης γκάμα φορτωτών MX, με πορτοκαλί φινίρισμα, είναι τώρα διαθέσιμη για τα τρακτέρ της σειράς M, συμπεριλαμβανομένων των M4, M5, M6 και M7 από 66-170 ίππους. Έχοντας την ονομασία LK, η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα: το LK U (μηχανικός-ειδικός), το LK M (μηχανικός) και το LK H (υδραυλικός). Οι εκδόσεις LK U και LK M προσφέρουν μηχανικό παράλληλο ανυψωτικό και κεφαλή που χρησιμοποιεί αυτόματο μηχανικό κλείδωμα προσάρτησης, ενώ οι φορτωτές LK H επωφελούνται από ένα υδραυλικό σύστημα παράλληλης ανύψωσης.



Οι αριθμοί των φορτωτών αντικατοπτρίζουν πιστά τις ανυψωτικές ικανότητες, οι οποίες εκτείνονται από 1.180 κιλά έως 2.410 κιλά ανάλογα με το μοντέλο, ενώ το μέγιστο ύψος ανύψωσης στο σημείο περιστροφής είναι από 3,50 μ. έως 4,15 μ. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τρία συστήματα ελέγχου: χειριστήριο ProPilot με καλώδιο, ένα τζόιστικ FlexPilot που βασίζεται σε σερβομηχανισμό χαμηλής πίεσης και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου e-Pilot S.

Για βοηθητικές λειτουργίες, είναι διαθέσιμες επιλογές ελέγχου μέσω κουμπιού και, ανάλογα με το μοντέλο, μπορούν επίσης να περιληφθεί ένα τέταρτο υδραυλικό βοηθητικό σύστημα και μια λειτουργία αυτόματης επαναφοράς για σκάψιμο. Σύμφωνα με τη εταιρεία, ο μηχανισμός κλειδώματος Fitlock διευκολύνει την τοποθέτηση και την αφαίρεση του φορτωτή, με τον χειριστή να χρειάζεται μόνο μία φορά να εγκαταλείψει την καμπίνα για να ξεκλειδώσει τον φορτωτή.



Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι τα μοντέλα LK μπορούν να εξοπλιστούν με την προαιρετική σύνδεση προσάρτησης Fastlock και τις συνδέσεις τρίτης και τέταρτης βοηθητικής λειτουργίας Speedlink, επιτρέποντας την εναλλαγή εξαρτημάτων χωρίς πάλι να χρειάζεται να βγει ο χειριστής από την καμπίνα. Άλλα χαρακτηριστικά της σειράς LK περιλαμβάνουν ενσωματωμένες βάσεις στάθμευσης, πείρους περιστροφής με προστατευμένες θηλές λίπανσης, υδραυλική ανάρτηση μπούμας και τον προαιρετικό σύνδεσμο Mach 2 για ταυτόχρονη σύζευξη υδραυλικών και ηλεκτρικών συνδέσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία