Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες λειτουργίες διασποράς, ελέγχου για τους διανομείς Kverneland Geospread

Πέρα από ελαφριές σχεδιαστικές επεμβάσεις, τα μηχανήματα Geospread θα προσφέρουν περισσότερη άνεση, καλύτερη ακρίβεια αλλά και ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον ελέγχου.

KV-exacta-TL-GEOSPREAD-025-jpg-g1am0zw6m5_2

Βασίλης Σοφός

83
0

Τη δυνατότητα οι πίσω προφυλακτήρες να μπορούν να ανοίξουν για να διευκολύνουν τον καθαρισμό του μηχανήματος δίνει μεταξύ άλλων η Kverneland στους υποψήφιους αγοραστές των νέων διανομέων Geospread. Αναλυτικότερα, η εταιρεία έχει επενασχεδιάσει τους λασπωτήρες για να προστατεύουν καλύτερα τους δίσκους εξάπλωσης από ψεκασμό από τους τροχούς του τρακτέρ.

Η Kverneland εκμεταλλεύεται παράλληλα αυτές τις αλλαγές για να ενσωματώσει πτερύγια διασποράς κατασκευασμένα με ένα στρώμα από καρβίδιο. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα τεχνολογία βαφής για τη μείωση του κινδύνου διάβρωσης και μηχανικής φθοράς. Στον βασικό εξοπλισμό, οι διανομείς CL Geospread είναι πλέον εξοπλισμένοι με κυψέλες φορτίου 2,5 τόνων.Το Exactline Edge Management System μπορεί πλέον να τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά του μηχανήματος. Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει στον διανομέα να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του τρακτέρ. Η τοποθέτηση δύο διανομέων σε ένα μηχάνημα παρέχει τη δυνατότητα διασποράς δύο διαφορετικών τύπων λιπασμάτων σε ένα πέρασμα. Αυτή η λύση εξισορροπεί επίσης το βάρος του τρακτέρ και επομένως μειώνει τη συμπίεση στο χωράφι, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.Εάν ωστόσο το τρακτέρ δεν είναι εξοπλισμένο με μπροστινό PTO, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κεντρικό υδραυλικό κιβώτιο ταχυτήτων των διανομέων Geospread. Κάθε διανομέας λειτουργεί ανεξάρτητα μέσω του συστήματος ISObus, ενώ, για να περιοριστεί η επικάλυψη, ο έλεγχος τμημάτων γίνεται αυτόματα. Επιπλέον, ο ρυθμός εφαρμογής των διανομέων μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα χάρη στο σύστημα Multirate.

Ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον χρήσης

Από τον Ιανουάριο του 2023 θα είναι διαθέσιμο στους διανομείς Exacta TL Geospread IDC (Intelligent Disc Control) ένα νέο περιβάλλον χρήσης που θα ενσωματώσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: προρύθμιση διαφορετικών τύπων λιπασμάτων, λειτουργία πλήρωσης με προειδοποίηση ορίου, απλούστερο λογισμικό για την παρακολούθηση της συντήρησης και των διαγνωστικών σημάτων και ένα ηλεκτρονικό αλφάδι για τοποθέτηση του διανομέα οριζόντια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία