Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Απλή στη λειτουργία και οικονομική στη χρήση έκδοση της σπαρτικής Primera από την Amazone

Πλήρως μηχανική και συνοδευόμενη από το απλό στη χρήση τερματικό Amalog +, η συγκεκριμένη έκδοση της σπαρτικής Primera απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα οικονομικό στη χρήση και απλό στη λειτουργία μηχάνημα με επιλογή ανάμεσα σε δύο πλάτη εργασίας.

behaelter-fuer-alle-betriebsgroessen-4-primeradmc6000-2c-deutz-d0-kw-dji-0670-d1-210112

Βασίλης Σοφός

71
0

Η Amazone προσφέρει τώρα μια νέα πλήρως μηχανική έκδοση της σπαρτικής Primera που ενσωματώνει το τερματικό Amalog +.

Έχοντας μηχανικό τρόπο διανομής του σπόρου, το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για άμεση σπορά και περιγράφεται ως μια οικονομική λύση από το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο μοντέλο, με τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο εκδόσεων -Primera 6000-2C διπλής δεξαμενής και ηλεκτρονικής ρύθμισης μοντέλο- να είναι αισθητή.Σύμφωνα με την εταιρεία, η σπαρτική διατίθεται σε πλάτος 3 και 6 μέτρων και απόσταση σειρών 18,75 ή 25 εκ. Τα μοντέλα μπορούν να υποδεχτούν μια μονή χοάνη 4.200 λίτρων ή μια διπλή, 3.150 και 1.050 λίτρων.

Η μηχανική Primera συνοδεύεται από το τερματικό Amalog +. Πρόκειται για μια μικρή μονόχρωμη οθόνη που εμφανίζει βασικές πληροφορίες, όπως ο ρυθμός διανομής στη γραμμή, η θέση εργασίας των δεικτών σποράς ή ο αριθμός των ημερήσιων και συνολικών στρεμμάτων. Η μικρή αυτή οθόνη παρέχει όμως και πρόσβαση στο επίπεδο πλήρωσης της δεξαμενής και στην ταχύτητα της τουρμπίνας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία