Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ένα σύγχρονο τερματικό και ο αναβαθμισμένος μοχλός CCI A3 λανσάρονται από την Pöttinger

Νέα στοιχεία λειτουργίας και διαισθητικότερη εμπειρία αποκτούν τα τερματικά της Pöttinger, που μαζί με το CCI A3 joystick προσφέρουν μια ασφαλέστερη και ευκολότερη εργασία.

Pottinger_1ewrwerwer

Βασίλης Σοφός

121
0

Την προσοχή της στον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του σύστηματος εκτέλεσης λειτουργιών «SELECT CONTROL» έδωσε η Pöttinger, λανσάροντας ένας τερματικό με τυπωμένα πλήκτρα λειτουργιών και έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών. Από εκεί, πολλές λειτουργίες του μηχανήματος μπορούν να προεπιλεγούν και να εκτελεστούν μέσω της μονάδας υδραυλικού ελέγχου ή να ελέγχονται απευθείας.

Η φωτεινότητα της οθόνης και του πληκτρολογίου μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ο βέλτιστος φωτισμός οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Οι χλοοκοπτικές μηχανές NOVACAT V 10000 μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με το τερματικό αυτό, το οποίο διατίθεται επίσης και για τα βαγόνια φόρτωσης της σειράς BOSS 3000.

Αναβαθμισμένος μοχλός ISObus AUX CCI A3

Το AUX CCI A3 είναι κατάλληλο για εύκολη λειτουργία του συμβατού με ISObus μηχανήματος. Τα πλήκτρα λειτουργιών μπορούν να εξατομικευτούν ελεύθερα και να διαιρεθούν με πλαστικά διαχωριστικά. Αυτή η λύση, λέει η εταιρεία, εξαλείφει τα λειτουργικά σφάλματα.Παράλληλα, η απτική ανάδραση και η εμφάνιση όλων των εικονιδίων στα πλήκτρα διευκολύνουν και την εργασία με το συγκεκριμένο τζόιστικ. Διαφορετικά πλέγματα με οκτώ έως δέκα κουμπιά δείχνουν τη βέλτιστη διάταξη για την αντίστοιχη εφαρμογή και μπορούν να αλλάζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το joystick διατίθεται προαιρετικά από την Pöttinger για τα βαγόνια JUMBO των σειρών 7000 και 8000, τα χορτοδετικά IMPRESS PRO και τα χλοοκοπτικά NOVACAT V 10000.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία