BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με ποικιλία νέων προϊόντων στη μεγάλη έκθεση Potato Europe φέτος η Grimme

Μέσα σε ένα ενδιαφέρον διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου, η Grimme θα παρουσιάσει κοντά στο Ανόβερο νέα μηχανήματα συγκομιδής πατάτας, φορτωτές αλλά και φυτευτικές μηχανές, με «έκπληξη» το σχεδόν αυτόνομα κινούμενο μηχάνημα συγκομιδής πατάτας Harvey.ONE, βγαλμένο από το τμήμα GRIMME i-systems.

42331

Βασίλης Σοφός

272
0

Η Grimme θα κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της στην φετινή έκθεση Potato Europe, παρουσιάζοντας στο κοινό μια σειρά από νέες λύσεις στον κλάδο της συγκομιδής και φύτευσης πατάτας.

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, κοντά στο Ανόβερο, οι επισκέπτες θα δουν τη νέα συγκομιστική μηχανή δύο σειρών SELECT 200 που θα παρουσιαστεί με τον διαχωριστή TurboSep, ο οποίος αφαιρεί πολύ αποτελεσματικά τα εναπομείναντα μέρη της πατάτας. Το SELECT 200 έχει πλάτος κατά τη μεταφορά μικρότερο από 3 μέτρα και είναι εξοπλισμένο, μεταξύ άλλων, με υδραυλικό αδιαβάθμητο σύστημα κίνησης για όλους τους κύριους ιστούς και με ένα νέο, αυτόματο σύστημα διεύθυνσης άξονα, που ονομάζεται ActiveSteering.



Η τρίτη γενιά της αυτοκινούμενης μηχανής τεσσάρων σειρών VARITRON 470 έρχεται στο Ανόβερο με πιο ισχυρό, εύκολο στη συντήρηση σύστημα ανάσυρσης, νέες αυτόματες λειτουργίες, προαιρετικά διαθέσιμη επέκταση αποθήκης, ενώ ενσωματώνει το βραβευμένο σύστημα καμερών SmartView και το τερματνικό CCI 1200 ISOBUS.



Η μηχανή συγκομιδής EVO 280 δύο σειρών με τρεις διαχωριστές θα παρουσιαστεί μέσα στο ίδιο διήμερο με το νέο NonstopBunker 7,5 τόνων, που αντικαθιστά την αρχική έκδοση 6,5 τόνων. Ο νέος κάδος επιτρέπει υψηλότερο ύψος και πλάτος φόρτωσης, καθώς και αυξημένες αποστάσεις μεταξύ της θεριζοαλωνιστικής μηχανής και των τρέιλερ μεταφοράς.



Από την κατασκευάστρια Grimme θα δούμε επίσης το τεσσάρων σειρών, πολύ ευέλικτο Hiller GH 4 Oeko με τις ειδικές λεπίδες του, που επιτρέπουν τον μηχανικό έλεγχο των ζιζανίων στις κορυφογραμμές. Για τη φόρτωση πατάτας σε φορτηγά οχήματα, χρησιμοποιείται ο νέος φορτωτής αποθήκευσης SL 919 με ιμάντα μεταφοράς πλάτους 90 εκατοστών και μήκους 19,5 μ. καθώς και ο μεταφορέας τροφοδοσίας Quantum, για μεγαλύτερα πλάτη περιστροφής και σταθερό χαμηλό ύψος πτώσης. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν η χοάνη λήψης RH 24-60 Combi με διαχωριστή θρόμβων και μονού τύπου διάδρομοι.



Η νέα τεσσάρων σειρών φυτευτική PRIOS 440 με πλάτος μεταφοράς μικρότερο από 3 μέτρα θα βρεθεί στην έκθεση Potato Europe, στην οποία θα δείξει την υβριδική της φύση, ενώ δίπλα της θα βρίσκονται η συγκομιστική μονής σειράς SE 140 και το νέο φορτωτικό SL 716.



Στα πλαίσια της έκθεσης Potato Europe, η ομάδα DLG θα παρουσιάσει την ειδική έκθεση «Smart Potato Farming». Στο πλαίσιο αυτής η Grimme θα παρουσιάσει τη μηχανή συγκομιδής γλυκοπατάτας Harvey.ONE καθώς και ποικίλες, ψηφιακές λύσεις από τα συστήματα Grimme i-systems. Προκειμένου να ανταποκριθούν στις διεθνείς απαιτήσεις της PotatoEurope, ειδικοί της Grimme από όλο τον κόσμο θα είναι διαθέσιμοι για συμβουλές και συζητήσεις, επικοινωνώντας σε περισσότερες από 10 γλώσσες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία