BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αποδοτικότεροι και πιο φιλικοί οι νέοι κινητήρες Stage V στα Case Farmall

Με νέο κινητήρα Stage V απόδοσης 80 έως 120 ίππων, τα ανανεωμένα Farmall της Case υιοθετούν τον ρόλο των πολυχρηστικών και αξιόπιστων τρακτέρ για μικρά και μεσαία πεδία και παρόλο που η εμφάνιση μένει σχεδόν ίδια, κάτω από το καπό φέρουν τη μεγάλη αλλαγή.

Farmall-120C-Ozellik3

Βασίλης Σοφός

468
0

Η κατασκευάστρια Case IH εξοπλίζει πλέον τα τρακτέρ Farmall. Το νέο σύνολο θα βρίσκεται στα Farmall 90 A των 90 ίππων, στα 100 A και 100 C με 100 ίππους, στο 110 C με 110 ίππους και 120 C με 120 ίππους. Η Case IH παρουσίασε τα νέα τρακτέρ Farmall στη διεθνή έκθεση πατάτας Potato Europe, στο Αννόβερο. Η σειρά τρακτέρ Farmall αποτελείται από ενέα μοντέλα με ισχύ από 80 έως 120 ίππους.



Η αισθητική παραμένει ίδια όμως η μεγάλη αλλαγή έρχεται, όπως αναφέρθηκε, από μέσα και συγκεκριμένα από τον κινητήρα. Τα μοντέλα διαθέτουν τώρα τον νέο τετρακύλινδρο κινητήρα 3,6 λίτρων FPT F5 με ψεκασμό common rail.

Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με καταλυτικό μετατροπέα SCR (AdBlue), σύστημα οξείδωσης πετρελαίου (DOC) και φίλτρο σωματιδίων (DPF). Η σειρά Farmall 55A και 75A παραμένει αμετάβλητη με τα τρακτέρ αυτά να εξακολουθούν να είναι εξοπλισμένα με κινητήρα 3,4 λίτρων (χωρίς AdBlue) αλλά και να πρωτοστατούν ως τα ελαφρύτερα στη σειρά.

Τα μοντέλα Farmall A έχουν μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 4.400 κιλά στον πισω σύνδεσμο, ενώ τα μοντέλα Farmall C έχουν μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 5.000 κιλά. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα Lift-O-Matic και Lift-O-Matic Plus (Farmall C), συστήματα που επιτρέπουν στο χρήστη να κατεβάζει και να ανεβάζει πάντα τα εργαλεία στην ίδια προκαθορισμένη θέση.



Σημαντικό πλεονέκτημα φέρνει και το τριτάχυτο PTO με 540, 540E και την επιλογή 1.000 σ.α.λ. να είναι ενσωματωμένη στον βασικό εξοπλισμό. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με εμπρόσθιο φορτωτή και υδραυλικό σύστημα. Τα χειριστήρια βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της καμπίνας, με τη τελευταία να είναι εξοπλισμένη -αφορά όλα τα μοντέλα- με κάθισμα αερανάρτησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία