BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μπροστινό πολλαπλών χρήσεων φορτωτή λανσάρει η Fendt για τα νέα Vario 700

Ένα αποκλειστικό σύστημα στο Cargo 6 καθιστά δυνατή τη χρήση όλων των βαλβίδων του τρακτέρ με συνδεδεμένο τον φορτωτή. Η νέα μονάδα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τη νέα σειρά -Gen7- 700 Vario από τα τέλη του 2023.

new_cargo_6_gen7_700_vario_3_1413882_300_002_0_copy

Βασίλης Σοφός

273
0

Μέγιστη ικανότητα ανύψωσης και ύψος ανύψωσης 4,15 τόνους και 4,85 μέτρα, αντίστοιχα, και πλάτος 1,14 μέτρα θα διαθέτει ο νέος έξυπνος μπροστινός φορτωτής που βάζει στην παραγωγή η Fendt από το 2023. Ο φορτωτής διαθέτει συνολικά επτά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων τριών κουβάδων (υπάρχει ένας νέος πλάτους 2,55 μέτρων), μια λαβή για δεμάτια, ένα πιρούνι μεγάλου δεματιού, ένα πιρούνι για παλέτες και μια λαβή ενσιρωματος. Παράλληλα, μια νέα λειτουργία υδραυλικού κλειδώματος επιτρέπει την αλλαγή των εργαλείων σε οποιαδήποτε θέση με το πρόσθετο πλεονέκτημα του μηχανικού κλειδώματος.

«Η ύπαρξη ενός φορτωτή με τρεις ανεξάρτητες λειτουργίες χωρίς τη χρήση βαλβίδων που απαιτούνται για άλλα εργαλεία θα εξοικονομήσει χρόνο στους χειριστές και θα επιτρέψει στους ελκυστήρες που είναι εφοδιασμένοι με αυτόν τον φορτωτή να είναι πιο ευέλικτοι», λέει ο Ed Dennett από τη Fendt.



Το νέο αυτό μοντέλο έχει μια λειτουργία ζύγισης που ενεργοποιείται με κουμπί. Πλήρως ενσωματωμένο στο Varioterminal, προσφέρει τόσο ατομικό όσο και συνολικό βάρος σε κάθε θέση και οι χειριστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα φόρτωσης, όπως το μετρητή και το βάρος στόχου.

Μια νέα λειτουργία σημειώσεων θα αποθηκεύει επίσης τις θέσεις βραχίονα και εργαλείου, ενώ η δυνατότητα περιορισμού του ύψους ανύψωσης και της γωνίας κλίσης και αποθήκευσης ως προκαθορισμένες ρυθμίσεις, θα συμβάλει στη μείωση του κινδύνου σε χαμηλά κτίτρια ή κατά τη φόρτωση πολύ ψηλών ρυμουλκούμενων.

Η τελική θέση και η απόσβεση -ανάλογα με την ταχύτητα- διασφαλίζουν ότι ο μπροστινός φορτωτής ανυψώνεται προοδευτικά και ομαλά, χαρακτηριστικό που συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των απωλειών, ενώ έχει εισαχθεί μια λειτουργία ανακίνησης που βοηθά στην εναπόθεση «επίμονων» υλικών. Οι υδραυλικοί συσσωρευτές λειτουργούν ως αμορτισέρ για την αποφυγή κραδασμών με το ενσωματωμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών και την ανάρτηση του μπροστινού άξονα/καμπίνας να βελτιώνει την άνεση κατά την οδήγηση.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία