Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

BigBaler 1270 Plus Density: Το νέο χορτοδετικό στην γκάμα BigBaler Plus της New Holland

Ενισχυμένο και δυνατό ώστε να παράγει δεμάτια 10% πιο πυκνά μειώνοντας το κόστος μεταφοράς και χειρισμού έρχεται το BigBaler 1270 Plus Density, το οποίο υιοθετεί και το νέο στιλ «Natural Flow» της εταιρείας.

BB_1270_Plus_Density_22_140

Βασίλης Σοφός

379
0

Η New Holland επεκτείνει τη γκάμα Big Baler Plus σε πέντε μοντέλα με την εισαγωγή του νέου BigBaler 1270 Plus Density για σχηματισμό δεματιού 120 x 70 εκ., το οποίο συμπληρώνει το υπάρχον BigBaler 1270 Plus. Το χορτοδετικό έχει ανασχεδιαστεί για να ταυτιστεί σε στιλ με το κορυφαίο BigBaler 1290 High Density. Διαθέτει ανασχεδιασμένα και αναβαθμισμένα εξαρτήματα για την παραγωγή δεματιών με έως και 10% μεγαλύτερη πυκνότητα από το BigBaler 1270 Plus. Αυτό σημαίνει λιγότερα δεμάτια ανά χωράφι για την ίδια ποσότητα καλλιέργειας, μειώνοντας το κόστος χειρισμού, μεταφοράς και αποθήκευσης αυτών για τους αγρότες και τους εργολάβους. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο έτσι που να συσκευάζει περισσότερο υλικό σε χάρη σε ένα ενισχυμένο έμβολο.Οι αναβαθμίσεις οδήγησαν σε 27% μεγαλύτερη δύναμη από τη μονάδα BigBaler 1270 Plus. Για να υποστηριχθεί η αυξημένη τροφοδοσία υλικού που παρέχεται από το αναβαθμισμένο έμβολο, τα υδραυλικά έμβολα μεγαλύτερης πυκνότητας προσφέρουν 113% αύξηση δύναμης (περισσότερο από διπλάσιο) στις πλαϊνές πόρτες και 25% περισσότερη δύναμη στις επάνω πόρτες από εκείνες του BigBaler 1270 Plus. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεμάτια συμπιέζονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Το σύστημα συμπίεσης θαλάμου χορτοδεσίας διαθέτει επίσης δύο μοχλούς πυκνότητας που σπρώχνουν στις πλαϊνές πόρτες, εξασφαλίζοντας ίση κατανομή δύναμης στις πόρτες. «Οι πλάκες φθοράς στο δάπεδο του θαλάμου χορτοδεσίας και στις μπροστινές πλευρές είναι ο βασικός εξοπλισμός των μονάδων Plus Density για μεγιστοποίηση της ανθεκτικότητας και ελαχιστοποίηση του κόστους ιδιοκτησίας», λέει η εταρεία.

Το BigBaler 1270 Plus Density χρησιμοποιεί το ίδιο βραβευμένο σύστημα κόμπων LoopMaster όπως όλα τα άλλα μοντέλα BigBaler. Αυτό κάνει τον δεύτερο κόμπο σε στυλ βρόχου, με αποτέλεσμα αύξηση έως και 26% στη συνολική αντοχή για μειωμένες θραύσεις σε σύγκριση με έναν τυπικό διπλό κόμπο. Εξαλείφει επίσης τις αποκοπές σπάγκων, εξοικονομώντας πιθανώς 6 χιλιόμετρα απορριμμάτων σπάγκων στο χωράφι σε μια σεζόν 10.000 δεματιών. Το νέο μοντέλο διατίθεται τόσο με την έκδοση Packer όσο και με την έκδοση CropCutter με μικρό μήκος κοπής 39 χιλιοστών.

Συνολική αναβάθμιση στα BigBaler Plus

Η New Holland αναβαθμίζει και τα άλλα μοντέλα Big Baler Plus για να υιοθετήσει παρόμοιο στυλ με αυτό του εμβληματικού BigBaler 1290 High Density και του νέου Big Baler 1270 Plus Density.Εκτός από το νέο στυλ «Natural Flow», τα νέα χαρακτηριστικά του μοντέλου Plus περιλαμβάνουν μια επιλογή πλάκας φθοράς θαλάμου χορτοδεσίας Hardox για την αποφυγή υπερβολικής φθοράς σε ακραίες συνθήκες και νέες πλάκες καθαρισμού δίσκων σπάγγου για την αποφυγή συσσώρευσης υλικού στους κόμπους Loop Master.

Τέλος, όλα τα μοντέλα BigBaler της New Holland πληρούν πλέον τις προδιαγραφές συμμόρφωσης ISObus του οργανισμού Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF) και είναι πιστοποιημένα για λειτουργικότητα UT και TC-BAS, επιτρέποντας τη λειτουργία μέσω ISObus από μια σειρά κατασκευαστών τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία