BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Έλεγχος μέσω ISObus για το μεγάλο συνδυασμό κοπής EasyCut B950 Collect της Krone

Ο συνδυασμός του χορτοκοπτικού EasyCut B950 Collect προσφέρει συγχώνευση θημωνιάς χωρίς ξηραντικό. Η Krone αναβαθμίσει το μοντέλο της προσθέτοντας τη συμβατότητα με ISObus για περισσότερη άνεση αλλά και ευκολία χειρισμού από νέους χρήστες.

maehkombi-scheiben-o-aufbereiter-easycut-b-950-collect-krone

Βασίλης Σοφός

203
0

Μετά από πέντε χρόνια, το χορτοκοπτικό EasyCut B 950 Collect αναβαθμίζεται, με την Krone να προσθέτει χειριστήρια συμβατά με ISObus, τα οποία βελτιώνουν την άνεση του χρήστη. Το στιβαρό EasyCut B 950 Collect, το οποίο είναι ταυτόχρονα ελαφρύ λόγω της έλλειψης ξηραντικού, είναι κατάλληλο για χρήση σε πλαγιές και λιγότερο σταθερά εδάφη. Μεγάλες ποσότητες χορτονομής κόβονται σε λίγο χρόνο από τους κοχλίες του εγκάρσιου μεταφορέα μεγάλων διαστάσεων.



Στην περίπτωση της μηδικής, ο απαλός χειρισμός χωρίς εντατική επεξεργασία εξασφαλίζει τοποθέτηση χωρίς απώλειες στη θημωνιά. Μαζί με ένα μπροστινό χλοοκοπτικό, το EasyCut B 950 Collect επιτυγχάνει πλάτος εργασίας 9,45 μ. Ο χειριστής μπορεί να επιλέγει ελεύθερα το τρόπο τοποθέτησης της θημωνιάς, αν δηλαδή θα είναι πλατιά ή μερικού πλάτους, όλα εν κινήσει. Με αυτόν τον συνδυασμό, οι άκρες του χωραφιού μπορούν να καθαριστούν από τη μία πλευρά, η μηδική μπορεί να τοποθετηθεί σε λωρίδες με απαλό τρόπο για τη χορτονομή ή το βαρύ αρόσιμο γρασίδι μπορεί να αφαιρεθεί για να στεγνώσει σε όλο το πλάτος εργασίας.



Όπως όλα τα χλοοκοπτικά EasyCut της Krone, ετσι και το EasyCut B 950 Collect είναι τώρα εξοπλισμένο με μια επιπλέον σκληρυμένο σκιντ. Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση στο χωράφι και προστατεύει το χορτάρι. Ένας πρόσθετος μοχλός στα αριστερά προς την κατεύθυνση της διαδρομής στο προστατευτικό του χορτοκοπτικού είναι εκεί για να παρέχει περισσότερο χώρο κατά τη γρήγορη σύζευξη του μηχανήματος.

Ως εναλλακτική λύση, όπως αναφέρθηκε, η Krone προσφέρει έναν επιπλέον τρόπο ελέγχου ISObus. Σύμφωνα με την εταιρεία, για το ISObus μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα τερματικά DS 500, CCI 800 και CCI 1200 καθώς και το τερματικό ISObus του τρακτέρ.



Τα τερματικά DS και CCI διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής, στην οποία όλες οι σημαντικές λειτουργίες μπορούν να εμφανίζονται και να λειτουργούν διαισθητικά. Εάν επιθυμεί ο χρήστης, τα τερματικά μπορούν να συνεργαστούν με το νέο joystick CCI A3 AUX, το οποίο θα επιτρέψει ακόμη πιο άνετη χρήση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται συχνά.

profi.de

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία