BACK TO
TOP
Τεχνολογία

LB 424 XLD: Νεα έκδοση για δεμάτια υψηλής πυκνότητας από την Case

Η νέα χορτοδετική LB 424 XLD είναι ικανή να διαμορφώνει πυκνά δεμάτια διαστάσεων 120 εκ. x 70 εκ., αυξάνοντας την ποιότητα, διευκολύνοντας το χειρισμό τους και ανεβάζοντας την αποδοτικότητα του υλικού.

case_ih_lb_424_xld_bale_production_630075_91b_

Βασίλης Σοφός

327
0

Η Case IH επεκτείνει τη γκάμα των μεγάλων τετράγωνων χορτοδετικών της με την προσθήκη ενός νέου μοντέλου για δεμάτια 120 x 70 εκ. Το LB 424 XLD διαμορφώνει δεμάτια μήκους 260 εκ. που είναι έως και 10% βαρύτερα από εκείνα του υπάρχοντος LB 424 XL, με το γράμμα «D» να παραπέμπει στην πυκνότητα (Density).

«Το νέο μοντέλο θα προσελκύσει πελάτες που χρειάζονται εξαιρετικά πυκνά, καλοσχηματισμένα, σταθερά και ανθεκτικά μεγάλα τετράγωνα δεμάτια για μέγιστη απόδοση, τέλειο χειρισμό, χαμηλότερο κόστος μεταφοράς και βέλτιστη χρήση του χώρου αποθήκευσης», λέει ο Michael Jankowski, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της Case IH. Η μεγαλύτερη πυκνότητα αποδίδεται κυρίως στο ενισχυμένο έμβολο του LB 424 XLD, που παρέχει 400 kN δύναμη συμπίεσης, αύξηση 27% σε σχέση με το LB 424 XL.



Ο σχεδιασμός του ενσωματώνει ισχυρές, κάθετες δοκούς στήριξης σε σχήμα V, κατασκευασμένες από 33% παχύτερο χάλυβα 8 χλστ, μαζί με τέσσερις πλάκες ενίσχυσης τομής αντί για δύο. Το LB 424 XLD είναι εξοπλισμένο με ενισχυμένες πλαϊνές πόρτες θαλάμου, που είναι δύο φορές πιο άκαμπτες από αυτές του LB 424 XL, λέει η Case IH.

Οι δοκοί πυκνότητας της επάνω πόρτας και της επάνω πόρτας είναι επίσης ισχυρότερες και πιο άκαμπτες, ενώ τα μπροστινά τμήματα δαπέδου του θαλάμου χορτοδεσίας είναι εφοδιασμένα με χαλύβδινες πλάκες φθοράς Hardox -στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου- εξαιρετικά ανθεκτικές στην τριβή.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης δύο μεγαλύτερους κυλίνδρους υδραυλικής πυκνότητας, διαμέτρου 140 χλστ., οι οποίοι ασκούν 113% περισσότερη δύναμη στις πλαϊνές πόρτες. Έχουν ένα βαθύτερο προφίλ για τη βελτίωση της ακαμψίας και την ομοιόμορφη κατανομή της πρόσθετης πίεσης.

Οι μεγαλύτεροι υδραυλικοί κύλινδροι αυξάνουν επίσης τη δύναμη στις επάνω πόρτες κατά 25%, ενώ χρησιμοποιούνται δύο πρόσθετοι μοχλοί πυκνότητας για να διασφαλιστεί ότι κατανέμεται ομοιόμορφα το υλικό. Όπως το υπάρχον LB 424 XL, έτσι και το νέο LB 424 XLD βελτιώνει την παραγωγικότητα ρυθμίζοντας την ταχύτητα του τρακτέρ και καταγράφοντας δεδομένα βάρους, όγκου και υγρασίας μέσω της τεχνολογίας AFS Connect της Case IH.



Φυσικά, το νέο μηχάνημα ενσωματώνει το σύστημα διπλού κόμπου TwinePro που εξαλείφει τα κοψίματα του νήματος και έτσι αποφεύγει τη μόλυνση των ζωοτροφών. Διαθέτει επίσης πολλαπλές δυνατότητες για εύκολη συντήρηση, από την αυτόματη λίπανση, την κεντρική λίπανση, την αποθήκευση 32 ρολών σπάγγου έως και την άμεση πρόσβαση στα σημεία συντήρησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία