BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα βραβεία ASABE AE50 τιμούν το ActiveDrop της χορτοδετικής Pro-Belt

Η πρίμιουμ και νέα σειρά χορτοδετικών της New Holland αναγνωρίζεται από τον αμερικανικό θεσμό ASABE για το σύστημα ActiveDrop, το πάτωμα πτώσης που παρέχει ειδοποίηση στον χειριστή όταν το φορτίο στον ρότορα πλησιάζει τη μέγιστη χωρητικότητα.

unnamed_11__fae__2

Βασίλης Σοφός

230
0

Τα στρογγυλά χορτοδετικά μεταβλητού θαλάμου της σειράς New Pro-Belt έχουν ανασχεδιαστεί με βάση τα σχόλια της New Holland που συλλέγονται μέσω πολυάριθμων δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο, από τη Βόρεια Αμερική έως την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη, παράγοντας συλλογικά 150.000 μπάλες.



Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά απόδοσης που θεωρούσαν θεμελιώδη: ευελιξία, χωρητικότητα και πυκνότητα, μαζί με εμφάνιση των δεματιών.

Το νέο χορτοδετικό αποδίδει σε όλες τις περιπτώσεις με υψηλή απόδοση και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στα αμερικανικά βραβεία ASABE. Αυτό όμως για το οποίο η κριτική επιτροπή έδωσε τους περισσότερους «πόντους» είναι το δάπεδο ρότορα ActiveDrop.

Οι χορτοδετικές μηχανές της σειράς Pro-Belt βελτιώνουν την εμπειρία του χειριστή παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τη ροή καλλιέργειας μέσω του ρότορα, όλα μέσω οθόνης. Το πάτωμα πτώσης ρότορα ActiveDrop παρέχει ειδοποίηση στον χειριστή όταν το φορτίο στον ρότορα πλησιάζει τη μέγιστη χωρητικότητα. Αυτό επιτρέπει στον τελευταίο να προσαρμόσει την ταχύτητα δεματιάσματος, για να αυξήσει τη συνολική παραγωγικότητα.

Η παρακολούθηση της θέσης του δαπέδου πτώσης παρέχει επίσης στον χειριστή ανατροφοδότηση σχετικά με τη σχετική εμπλοκή των μαχαιριών κοπής ρότορα με την εισερχόμενη κοπή, κάτι που οδηγεί σε μεγιστοποίηση της ποιότητας κοπής.



Η νέα χορτοδετική έχει αναπτυχθεί για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, με ένα χωριστό σασμάν για υψηλή μηχανική απόδοση και αντοχή και βελτιωμένο σχεδιασμό με λιγότερα, ισχυρότερα εξαρτήματα και κινούμενα μέρη. Με απόδοση έως 30 τόνους την ώρα και 140 kg/m3 σε άχυρο, η Pro-Belt θα επιτρέψει στους πελάτες να δέσουν την καλλιέργειά τους γρηγορότερα, τελειώνοντας το χωράφι σε λιγότερη ώρα με λιγότερες αλλά πιο σφιχτές μπάλες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία