BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βελτιώσεις για ευκολότερη λειτουργία στις αλωνιστικές Axial-Flow 150 της Case

Ένα νέο τερματικό, καλύτεροι καθρέπτες και βελτιωμένη κεραία προωθούν την άνεση στις νέες αλωνιστικές Axial-Flow 150 της Case για το 2023.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-01-26__11_43_09_πμ

Βασίλης Σοφός

473
0

Η σειρά Case IH Axial-Flow 150 δέχεται μικρές αναβαθμίσεις για το 2023, με στόχο την περαιτέρω απλοποίηση της λειτουργίας και της παρακολούθησης από το χειριστή. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται μια ενσωματωμένη οθόνη αφής AFS Pro 700 για εισαγωγή ρυθμίσεων του μηχανήματος και παρακολούθηση δεδομένων λειτουργίας, καθώς και ένας νέος δέκτης GPS, που παρέχει βελτιωμένη λήψη σήματος, διευκολύνοντας τον φόρτο εργασίας του χειριστή σε πολλές ώρες εργασίας και μεγιστοποιώντας την απόδοση του μηχανήματος.

Ενσωματωμένη οθόνη αφής AFS Pro 700: πρόσβαση με το δάχτυλο σε δεδομένα λειτουργίας και ρυθμίσεις

Στις αλωνιστικές της σειράς Axial-Flow 150 του 2023, το τερματικό της οθόνης αφής AFS Pro 700 είναι ενσωματωμένο στη δεξιά κονσόλα, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που παρουσίαζε η δεξιά οθόνης κολόνας Α, καθώς και τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες παρακολούθησης του AFS Pro 700.



Το AFS Pro 700 παρέχει τη δυνατότητα απλών ρυθμίσεων με το δάχτυλο για τη λειτουργία όλων των βασικών στοιχείων, όπως τα καρούλια, τα αχαίρια, ο ανελκυστήρας, ο ρότορας, ο ανεμιστήρας καθαρισμού και οι ταχύτητες μετάδοσης, καθώς και η παρακολούθηση απόδοσης και η αυτόματη καθοδήγηση AccuGuide.



Το σύστημα παρακολουθεί επίσης τις απορρίψεις και τις απώλειες από τον ρότορα και τα κόσκινα και παρέχει τις πληροφορίες που εμφανίζονταν παλαιότερα στις οθόνες της κολόνας A, τοποθετώντας δεδομένα όπως η στάθμη καυσίμου και η θερμοκρασία του κινητήρα στο μάτι του οδηγού κατά την παρατήρηση της κεφαλής, με αποτέλεσμα την ανεμπόδιστη θέα προς την κοπτική ράβδου και τη μειωμένης καταπόνηση του χειριστή, με όλες τις πληροφορίες ομαδοποιημένες για αξιολόγηση με μια ματιά.

Νέος, ταχύτερος δέκτης σήματος διόρθωσης AFS 392

Οι αλωνιστικές της σειράς Case IH Axial-Flow 150 επωφελούνται επίσης από έναν νέο δέκτη σήματος διόρθωσης, ενισχύοντας τις δυνατότητες αυτόματης διεύθυνσης, με τη μονάδα AFS 392 να βασίζεται στην καθιερωμένη απόδοση του δέκτη AFS 372 που αντικαθιστά. Ο νέος δέκτης χρησιμοποιεί αστερισμούς δορυφόρων Galileo και Beidou για να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα απώλειας σήματος και προσφέρει ταχύτερους χρόνους προετοιμασίας/σύγκλισης RTX.

Ενσωματώνει Trimble ProPoint™, τον κινητήρα εντοπισμού θέσης υψηλής ακρίβειας πέμπτης γενιάς από την Trimble, σχεδιασμένο για να παρέχει δεδομένα θέσης και προσανατολισμού από μια συγχώνευση σημάτων GNSS, παγκοσμίως προσβάσιμες υπηρεσίες διόρθωσης υψηλής ακρίβειας και δεδομένα μέτρησης από διάφορους αισθητήρες.



«Τα σχόλια των χρηστών μετά την πρώτη συγκομιδή με τις Axial Flow 150 που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιό μας στη Sorocaba της Βραζιλίας έχουν υπερβεί τα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστίας για τα οποία είναι γνωστές οι αλωνιστικές Axial-Flow», λέει ο Massimiliano Sala, διευθυντής προϊόντος της Case IH για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Η εισαγωγή χαρακτηριστικών της σειράς Axial-Flow 250, όπως το ενσωματωμένο τερματικό AFS Pro 700 στη σειρά Axial-Flow 150, θα ενισχύσει περαιτέρω την άνεση του οδηγού – και συνεπώς την παραγωγικότητα του μηχανήματος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία