BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εξαγορά Phenix Agrosystem από τον ομίλο Kverneland για καλλιεργητές σειρών

Ο Όμιλος Kverneland αποκτά το 100% των μετοχών της BC Technique S.A.S. κατασκευαστή καλλιεργητών σειρών, μηχανικών τσαπών, συστημάτων καθοδήγησης και άλλων σύγχρονων μηχανημάτων.

EZgxsreU8AcF1tl

Βασίλης Σοφός

335
0

Τα μηχανήματα επεξεργασίας και ζιζανιοκτονίας Phenix Agrosystem του ομίλου BC Technique S.A.S. εξαγοράζει στο 100% η Kverneland, φιλοδοξώντας να επεκτείνει στο μέλλον τα μηχανήματα «βιώσιμης» γεωργίας, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και αποδείξει. 




Αυτά τα προϊόντα και οι λύσεις της Phenix Agrosystem είναι κατάλληλα για το μέλλον της βιώσιμης γεωργίας και επιτρέπουν στους πελάτες να επιτύχουν αποτελεσματική, ακριβή και συνεπή καλλιέργεια αλλά και έλεγχο των ζιζανίων.

Σύμφωνα με τον κ. Yasukazu Kamada (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kverneland), τα προϊόντα Phenix Agrosystem ενισχύουν περαιτέρω τη στρατηγική δέσμευση του Ομίλου Kverneland και της Kubota να παρέχουν μεθόδους βιώσιμης αροτραίας καλλιέργειας. «Υπάρχουν συνέργειες για τη συνένωση των συστημάτων και λύσεων από αυτές τις δύο εταιρείες, και ως εκ τούτου πολύτιμα οφέλη για τους εταίρους διανομής και τους αγρότες».



Οι συνεργάτες και οι πελάτες διανομής της Phenix Agrosystem αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα και επιβεβαιώνουν την επέκτασητης Phenix, ενώ τα προϊόντα θα εισαχθούν στο μέλλον με το εμπορικό σήμα Kverneland και Kubota στους αντιπροσώπους.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της Phenix Agrosystem, Mathias Bounon και η ομάδα του, συνεχίζουν την παράδοση της BC Technique για την υποστήριξη της μετάβασης.



«Η Kubota και ο Όμιλος Kverneland μοιράζονται το ίδιο όραμα και στρατηγική ανάπτυξης με τη Phenix Agrosystem. Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες και συνέργειες, για να γίνουμε μέρος αυτού του Ομίλου. Θα ενισχυθεί η παρουσία των προϊόντων Phenix σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας φιλικές προς το περιβάλλον γεωργικές πρακτικές, κάνοντας τη γεωργία πιο βιώσιμη και πιο υγιή», ανέφερε ο Bounon.

world-agritech

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία