BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο σύστημα μεταφοράς για μεγάλα συσκευαστικά από τη Lemken

Το VarioPack με ημιαναρτώμενη συσκευή συνδέεται με το τρακτέρ χρησιμοποιώντας κοτσαδόρο και μπορεί να μεταφερθεί στο χωράφι με εγκεκριμένη από την Ε.Ε. ταχύτητα έως και 40 χ.α.ω.

LEMKEN_VarioPack_2

Βασίλης Σοφός

441
0

Ο συσκευαστής υπεδάφους κατά το όργωμα χρησιμοποιείται κυρίως όπου δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για σταδιακή καθίζηση και φυσική ζύμωση. Αποκαθιστά άμεσα το τριχοειδές και έτσι διατηρεί την υγρασία στο έδαφος. Η κατασκευάστρια Lemken παρουσιάζει τώρα μια νέα ημιαναρτώμενη συσκευή για τον δοκιμασμένο υπεδάφιο συσκευαστή VarioPack, με τον οποίο μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στο δρόμο ακόμη και μεγάλα συσκευαστικά που χρησιμοποιούνται με άροτρα έξι αυλακιών ή μεγαλύτερα.



Το VarioPack συνδέεται με το τρακτέρ χρησιμοποιώντας μια ράβδο ρυμούλκησης και μπορεί να μεταφερθεί στο χωράφι με εγκεκριμένη από την Ε.Ε. ταχύτητα έως και 40 χ.α.ω. Με πλάτος μεταφοράς 2,80 μέτρα, ακόμη και οι στενές λωρίδες δεν αποτελούν πρόβλημα, λέει η Lemken. Η μετατροπή από τη θέση μεταφοράς στη θέση εργασίας πραγματοποιείται υδραυλικά από την καμπίνα του τρακτέρ.

Οι βραχίονες λαβής του VarioPack είναι ρυθμιζόμενοι σε μήκος, ύψος και πλάγια και επομένως μπορούν να προσαρμοστούν βέλτιστα στις αντίστοιχες συνθήκες. Αυτό εξασφαλίζει ασφαλή εργασίσ ακόμη και σε πλαγιές, με το συσκευαστικό να μπορεί να οδηγηθεί κοντά στο άροτρο, για να ελαχιστοποιηθεί η πλευρική έλξη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία