BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Έτοιμη η αγορά να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις ψεκασμού και λίπανσης με drones

Ολοκληρωμένα συστήματα Γεωργίας Ακριβείας κι «έξυπνα» συστήματα ψεκασμού που προάγουν τη δουλειά του σύγχρονου κατασκευαστή και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά του, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τις δυνατότητές τους, όσοι συμμετείχαν στο 1ο Event Κατασκευαστών Ψεκαστικών (ΟΕΜ), που οργάνωσε στις 18 Φεβρουαρίου η TractorGPS.

20230218_124852__1_

Λεωνίδας Λιάμης

152
0

Σε μια τρίωρη συνάντηση συνεργασίας και συν-δημιουργίας, που έγινε στους χώρους του καινούριου υποκαταστήματος και drone – center της εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και συνοδεύτηκε με ξενάγηση στο τριώροφο κτήριο, ο CEO της TractrpGPS Αριστόδημος Ζαμίδης και διοικητικά στελέχη της εταιρείας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, παρουσίασαν αναλυτικά ολοκληρωμένα συστήματα Γεωργίας Ακριβείας, όλες τις καινοτόμες λύσεις ψεκασμού, σύγχρονα συστήματα επιλεκτικού ψεκασμού, επαναστατικά ψεκαστικά drones της XAG και «έξυπνα» συστήματα Ψεκασμού για εκτατικές και δενδρώδεις καλλιέργειες, προτείνοντας λύσεις στον σύγχρονο κατασκευαστή που οδηγούν τις εξελίξεις, αξιοποιούν τις ευκαιρίες της αγοράς και προάγουν την δουλειά του.

Με στόχο την μετάδοση της πλήρης εικόνας της αγοράς, των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών και των ευκαιριών για τον σύγχρονο κατασκευαστή ψεκαστικών, η TractorGPS είχε την τιμή να έχει μαζί της στην παρουσίαση σημαντικούς ομιλητές, δίνοντας ο καθένας από την πλευρά του σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα για τις συνθήκες και τις τάσεις της αγοράς, τις ευκαιρίες ψεκασμού και λίπανσης, τα νέα σχέδια βελτίωσης του αγροτικού κλάδου.

Στο 1ο Event Κατασκευαστών Ψεκαστικών (ΟΕΜ), η TractorGPS είχε μαζί της τον Δρ. Γεώργιο Ν. Ζανάκη, Marketing & Development Manager της Corteva, τον Γενιτσαργιώτη Μιχάλη Γεωπόνο, Γεωργικό Σύμβουλο τον Andrea Panizza, Area Sales Manager for Middle & East Europe Tecomec Srl, Geoline Products.

Το ενδιαφέρον των κατασκευαστών ψεκαστικών υπήρξε μεγάλο, καθώς έγινε πλήρως αντιληπτή η ανάγκη αλλά κυρίως η ευκαιρία να αξιοποιήσουν νέες καινοτόμες λύσεις ψεκασμού, αυξάνοντας έτσι τους πελάτες τους, μεγιστοποιώντας τον κύκλο εργασιών τους και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα τους.

Η εκδήλωση έκλεισε σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας, πλαισιώθηκε με φαγητό και ποτό, ενώ οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν μεταξύ τους, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες και απόψεις.

Η TractorGPS ευχαριστεί θερμά όλους τους κατασκευαστές ψεκαστικών (ΟΕΜ) που ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμά της και την τίμησαν με την παρουσία τους και δεσμεύεται για αντίστοιχες συνέργειες και συναντήσεις συνεργασίας και στο μέλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία