BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιακή αναβάθμιση με νέο τερματικό για τους διανομείς ZA-V Profis Control

Η Amazone διαθέτει το τερματικό καμπίνας AmaSpread 2 για τον διανομέα κυψελών ζύγισης ZA-V Profis Control. Το τερματικό είναι ειδικά σχεδιαμένο για το μηχάνημα, με την εταιρεία να λέει ότι αυτό εντυπωσιάζει με την άνετη λειτουργία του και την απλή πλοήγηση στο μενού.

00_aufmacher_0

Βασίλης Σοφός

334
0

Ο μοντέρνος σχεδιασμός συνυπάρχει με τη διαισθητική λειτουργία του νέου τερματικού AmaSpread 2, που συνδυάζεται με του διανομείς ZA-V Profis Control της Amazone. Η σαφής δομή λειτουργίας σε συνδυασμό με την έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών υψηλής αντίθεσης, εγγυάται υψηλά επίπεδα άνεσης χειριστή, λέει η Amazone.



Όλες οι πληροφορίες διανομής σχετικά με το ρυθμό εφαρμογής, την υπολειπόμενη ποσότητα και την κάλυψη της περιοχής εμφανίζονται καθαρά και αδιάκοπα. Το τερματικό δεν χρειάζεται λεπτομερή καθοδήγηση σε υπομενού, καθώς κάθε σημαντική λειτουργία έχει το δικό της κουμπί. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες, όπως ο ρυθμός εφαρμογής και η θέση της συσκευής εξάπλωσης περιγράμματος, μπορούν να ενεργοποιηθούν άμεσα -και άνετα- χρησιμοποιώντας ένα κουμπί οπίσθιου φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία με το ένα χέρι κατά το άπλωμα δεν αποτελεί πρόβλημα. Οι ρυθμίσεις για το υλικό για έως και 10 διαφορετικά λιπάσματα μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή.



Επιπλέον, ο ρυθμός διανομής, η καλυπτόμενη περιοχή και ο χρόνος εργασίας αποθηκεύονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον χειριστή για εύκολη τεκμηρίωση. Όλα τα χαρακτηριστικά υπό έλεγχο, με ασφάλεια Εκτός από τη ρύθμιση του ρυθμού διανομής ανάλογα με τη ταχύτητα κίνησης, το AmaSpread 2 επιτρέπει επίσης, μεταξύ άλλων, τη χειροκίνητη εναλλαγή έως και 6 τμημάτων μερικού πλάτους και τη χρήση του συστήματος ζύγισης Profis. Επιπλέον, η ταχεία προσαρμογή του ποσοστού λιπάσματος επιτρέπει την έγκαιρη αντίδραση στις συνθήκες του πεδίου.

Το τερματικό της καμπίνας προσφέρει επίσης ακριβή ρύθμιση του ρυθμού διασποράς χάρη στο σύστημα ζύγισης 200 Hz. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται σταθερός ρυθμός εφαρμογής, ακόμη και με ποικίλη ποιότητα λιπάσματος. Παράλληλα, ο συνδυασμός με τον προαιρετικό αισθητήρα κλίσης εγγυάται ακριβή αποτελέσματα ζύγισης, ακόμη και σε λοφώδες έδαφος.



Κατά τη χρήση του συστήματος διανομής περιγράμματος Limiter V+, ο χειριστής μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ πλευρικής, οριακής ή υδάτινης διασποράς, ανάλογα με την κατάσταση στα σύνορα, χωρίς να βγαίνει από την καμπίνα του τρακτέρ. Οι προαιρετικοί αισθητήρες χαμηλής στάθμης δίνουν στον χειριστή έγκαιρη ειδοποίηση για επικείμενο άδειασμα της χοάνης μέσω του AmaSpread 2. Συνολικά, η κατασκευάστρια λέει ότι το AmaSpread 2 για τον λιπασματοδιανομέα ZA-V Profis Control προσφέρει μια νέα δυνατότητα απλής λειτουργίας, ενώ περιλαμβάνει το ευρύτερο φάσμα λειτουργιών που προσφέρονται από την Amazone.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία