BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εγκαίνια για το υπερσύγχρονο κέντρο ανάπτυξης της Trioliet στην Ολλανδία

Η αυξανόμενη γκάμα ρομποτικών συστημάτων σίτισης οδήγησε τη Triolet στην απόφαση να εξειδικευτεί περισσότερο, αναπτύσσοντας στο Oldenzaal της Ολλανδίας ένα νέο κέντρο ανάπτυξης που αφορά τόσο σε software όσο και σε hardware.

trioliet_voerrobot_accurobot_batterie_roboter_feeding_robot_battery_robot_alimentation_96__e07_

190
0

Η Trioliet εγκαινίασε πρόσφατα το νέο Κέντρο Ανάπτυξης στο Oldenzaal της Ολλανδίας, ένα χώρο που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία για την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων λογισμικού για την αυξανόμενη γκάμα ρομπότ τροφοδοσίας, τις κουζίνες τροφοδοσίας και αυτοματοποιημένα σταθερά συστήματα τροφοδοσίας.



Η επένδυση στο νέο SDC ταιριάζει με τον στόχο της Trioliet να σχεδιάζει έξυπνες, υψηλής ποιότητας λύσεις αυτοματοποίησης σίτισης για τους κτηνοτρόφους σε όλο τον κόσμο, όπως έχει αναφέρει μάλιστα. Το SDC φιλοξενεί μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων μηχανικών και ειδικών σε θέματα αυτοματισμού, οι οποίοι αναπτύσσουν λογισμικό που προσφέρει στους πελάτες της Trioliet πρόσβαση σε καινοτόμες λύσεις αυτοματισμού.



Εκτός από μια μόνιμη εγκατάσταση με όλους τους διάφορους πίνακες ελέγχου για τα ρομπότ σίτισης, τις κουζίνες ζωοτροφών και τους σταθερούς μίκτες της Trioliet, το SDC περιλαμβάνει επίσης όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα για τους αυτοκινούμενους μίκτες Triotrac και τα κιβώτια Shifttronics δύο και τριών ταχυτήτων.



Επομένως, η Trioliet είναι σε θέση να δοκιμάζει και να αναπτύσσει ενημερώσεις λογισμικού και νέα λογισμικά, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Το SDC διευκολύνει, τέλος, την ανάπτυξη λύσεων cloud και τηλεματικής, επιτρέποντας στους αντιπροσώπους της Trioliet να συνδέονται σε όλα τα συστήματα και να παρακολουθούν, να συντηρούν και να ενημερώνουν τα μηχανήματα των ιδιοκτητών εξ αποστάσεως.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία