BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H «φαρέτρα» των ειδικών αμπελουργικών Landini στη μεγάλη έκθεση Enovitis 2023

H Landini θα είναι μία από τις εταιρείες που θα κλέψει την παράσταση με τις εξειδικευμένες σειρές τρακτέρ της στην έκθεση Enovitis in campo 2023. Εκεί, ο όμιλος Argo Tractors θα παρουσιάσει, 7-8 Ιουνίου, τη νέα σειρά Rex 4 σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις της.

LA_RP5E_REX4_BlueIcon_Field_RotaryTiller_030_2

Βασίλης Σοφός

1444
0

Η έκθεση Enovitis in campo 2023 είναι προ των πυλών και οι ενδιαφερόμενοι για τον ειδικό αμπελουργικό κλάδο θα είναι εκεί, για να δουν από κοντά τις προτάσεις των εταιρειών. Μία εξ αυτών, η Landini, θα είναι παρούσα φέτος ανάμεσα στα αμπέλια της Cantina Bottenago di Polpenazze sul Garda, του οινοποιείου της Agricola Erian.



Στην έβδομη εκδοχή της πλέον, η εκδήλωση, η οποία θα επιτρέψει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τις τελευταίες τεχνολογίες απευθείας ανάμεσα στις σειρές των αμπελιών, όπως συνηθίζεται, έχει διοργανωθεί από την UIV (Unione Italiana Vini) και θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουνίου (μια ειδική έκδοση, από την άλλη πλευρά, αφιερωμένη στη γεωργία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Alto Adige). Landini με χρώματα Blue Icon για το REX 4 Μεταξύ των εξειδικευμένων τρακτέρ Landini ξεχωρίζουν σίγουρα εκείνα της σειράς REX4, που βρέθηκαν στο επίκεντρο των περιπτέρων του κατασκευαστή κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκδηλώσεων.

Ο Stage V και τετρακύλινδρος κινητήρας Deutz 2. 9 λίτρων, με Turbo Intercooler και ηλεκτρονικό ψεκασμό Common Rail, εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά την ισχύ, το απόθεμα ροπής και την κατανάλωση καυσίμου, με τη σειρά REX 4 να ξεχωρίζει συνολικά για τη συμπαγή της σχεδίαση και την τέλεια άνεση στο δρόμο, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται επίσης χάρη στην αναρτημένη καμπίνα και τη διαμόρφωση του μπροστινού άξονα, την εντυπωσιακή και αποτελεσματική μορφή του καπό, το σύστημα προβολέων Full-LED, τη νέα οικογενειακή αίσθητική Landini, την εργονομία των χειριστηρίων και τον νέο ψηφιακό εξοπλισμό.



Εκεί βρίσκεται επίσης το Landini REX 4-120GT RoboShift, διαμορφωμένο με κιβώτιο ταχυτήτων 48 AV + 16 RM με ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα αναστροφής και πλήρως ρομποτικό HML, το οποίο ελέγχεται εύκολα μέσω ενός εργονομικού και διαισθητικού joystick που περιλαμβάνει όλα τα χειριστήρια που απαιτούνται για τη διαχείριση των εργασιών. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Stop & Action που επιτρέπει τη διακοπή της λειτουργίας του τρακτέρ με το πάτημα των φρένων και χωρίς τη χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη.

Συγκεκριμένα, στο Polpenazze del Garda, θα υπάρχει η πλήρης προαιρετική έκδοση με σύστημα υποβοηθούμενης οδήγησης, που ενσωματώνει το ADS (Advanced Driving System) με αισθητήρες που εγγυώνται 100% έλεγχο της κατεύθυνσης των τροχών, καθώς και ακαμψία του τιμονιού καθώς αυξάνεται η ταχύτητα.

Από τη σειρά REX4, οι επισκέπτες θα δουν και την έκδοση S με άξονα ανάρτησης, στενή καμπίνα και το προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και την έκδοση GE με καμπίνα χαμηλού προφίλ, η οποία προσφέρει υψηλή ορατότητα μπροστά και στο πλάι. Το καμπυλωτό μπροστινό παρμπρίζ εξασφαλίζει ιδανικό έλεγχο της εισόδου μεταξύ σειρών και των εργασιών με εμπρόσθια εργαλεία.



Τα ερπυστριοφόρα Landini Trekker 4-120F, διατίθενται σε έκδοση πλατφόρμας και με μεταλλικές ερπύστριες, για ένα ελάχιστο πλάτος 310 χιλιοστών και αυξημένο πλάτος ερπύστριας κατά 32 χιλιοστά χάρη σε ειδικούς αποστάτες. Στην Enovitis θα κάνει την επιστροφή του το Trekker3 Compact, μια έκδοση πλατφόρμας, διάδοχο του Trekker F Compact. Πρόκειται για όχημα με συμπαγείς διαστάσεις για την κατηγορία του, με μόλις 1.150 χλστ. πλάτος και 213 χλστ. απόσταση από το έδαφος, είναι ιδανικό για εργασίες σε απόκρημνα εδάφη και σε πολύ στενές σειρές. Εκεί θα βρεθεί και το εξειδικευμένο McCormick X4F, που ανήκει στον όμιλο Argo Tractors.

trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία