BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τεχνολογικό άλμα για τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά Patriot 50 της Case

Τρία νέα και επανασχεδιασμένα μοντέλα θα παρουσιαστούν στην αγορά, που θα προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση, καλύτερη άνεση χειριστή και το σύστημ AFS Connect στην καμπίνα.

Screenshot-2023-05-17-at-14_29_45

Βασίλης Σοφός

737
0

Η Case IH προσθέτει το ψεκαστικό της σειράς Patriot 50 στην γκάμα των αυτοκινούμενων μηχανημάτων εφαρμογής. Με εξαιρετικό περιβάλλον για τον χειριστή, πλήρη έλεγχο του οχήματος, βελτιωμένες λύσεις συνδεσιμότητας και ενσωματωμένη τεχνολογία ψεκασμού, το Patriot 50 βοηθά τους χειριστές να εργάζονται πιο παραγωγικά και να επιτυγχάνουν ψεκασμούς υψηλής απόδοσης σε εξίσου μεγάλες εκτάσεις. Εδώ και δεκαετίες, οι καλλιεργητές και οι εφαρμογείς εμπιστεύονται το ψεκαστικό Patriot, για να αναλάβουν τα στενά παράθυρα εφαρμογής.



Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός με την καμπίνα προς τα εμπρός και τον ισχυρό, ανθεκτικό βραχίονα αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του Agronomic Design που επιτρέπει στους χειριστές να επιτυγχάνουν ακριβείς και έγκαιρους ψεκασμούς. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σημερινών παραγωγών και των εμπόρων λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων, το ψεκαστικό της σειράς Patriot 50 ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία και λύσεις συνδεσιμότητας με αξιόπιστο σχεδιασμό - όλα για να ενισχύσει την παραγωγικότητα του χειριστή. «Η προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη της νέας σειράς Patriot ήταν να βοηθήσουμε τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό απόδοσης και να διαχειριστούν καλύτερα τα στενά παράθυρα εφαρμογής», δήλωσε ο Stefan Amering διευθυντής προϊόντος της Case.



Οι σημαντικότερες καινοτομίες του ψεκαστικού της σειράς Patriot 50 περιλαμβάνουν:

- Βελτιστοποιημένη ακρίβεια: Περιλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης του AIM Command FLEX II, προσφέροντας έξι τρόπους λειτουργίας για μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο σε όλες τις δόσεις εφαρμογής χημικών, την πίεση και το μέγεθος σταγονιδίων, καθώς και έλεγχο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μεμονωμένων ακροφυσίων για μεγαλύτερη ακρίβεια.

- Αυξημένη άνεση καμπίνας και ευκολία χρήσης: Το νέο Patriot προσφέρει μια πιο αθόρυβη καμπίνα από τα προηγούμενα μοντέλα, με άνετο εσωτερικό και άφθονο γυαλί για μέγιστη και απεριόριστη ορατότητα. Συμβατές με το προαιρετικό AutoTurn, δύο προσαρμόσιμες οθόνες, η AFS Pro 1200 και η Viper 4+, διασφαλίζουν ότι οι χειριστές έχουν πάντα τον βέλτιστο έλεγχο του οχήματος και του προϊόντος και τη δυνατότητα να βλέπουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν.

- Σταθερούς βραχίονες για ακριβή ψεκασμό: Ο ενσωματωμένος αυτόματος έλεγχος ύψους βραχίονα AutoBoom XRT ανιχνεύει και προσαρμόζεται στις αλλαγές του εδάφους, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην κάλυψη, ενώ ένας νέος σχεδιασμός κεντρικού τμήματος ελαχιστοποιεί τον κραδασμό του βραχίονα σε δύσκολες συνθήκες, ακόμη και με επιλογές μακρύτερου βραχίονα.

- Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: Το AFS Connect, το οποίο αναπτύσσεται επί του παρόντος σε όλες τις σειρές τρακτέρ της Case IH, προσφέρεται τώρα στο Patriot, παρέχοντας απαράμιλλη συνδεσιμότητα, καθοδήγηση, δεδομένα και λύσεις παρακολούθησης για κάθε γεωργική επιχείρηση. Επιτρέπει επίσης την απομακρυσμένη υποστήριξη με ορατή την πλήρη οθόνη.

Κάθε ψεκαστικό της σειράς Patriot 50 συνοδεύεται από ένα μόντεμ συμβατό με AFS Connect και πενταετή συνδρομή από το εργοστάσιο. Με την προσθήκη του AFS Connect, οι χειριστές και οι διαχειριστές μπορούν να προβάλλουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τους χάρτες εφαρμογών τους από εποχή σε εποχή ή να παρακολουθούν τη θέση, τις παραμέτρους και την πρόοδο ενός μηχανήματος κατά τη διάρκεια των εργασιών, για να βοηθήσουν στις εργασίες προγραμματισμού. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους παραγωγούς να ανακτούν πολύτιμο χρόνο στο χωράφι και να αυξάνουν την αποδοτικότητα σε ολόκληρη την επιχείρησή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία