BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ένα στρέμμα αφιερωμένο στην εξατομίκευση από την Massey Ferguson

Η Massey Ferguson παρουσίασε το MF By You, μια νέα υπηρεσία εργοστασιακής προσαρμογής που επιτρέπει στους αγρότες να διαμορφώνουν τα τρακτέρ τους στα γούστα τους, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις αγρονομικές ή λειτουργικές προσδοκίες τους.

MF_BY_YOU

Βασίλης Σοφός

1086
0

«Γνωρίζουμε ότι κάθε αγρόκτημα και αγρότης έχει διαφορετικές ανάγκες, γι' αυτό τώρα επεκτείνουμε το MF eXperience, για να διασφαλίσουμε ότι τα τρακτέρ μας ανταποκρίνονται σε μεγαλύτερη ποικιλία απαιτήσεων και ότι η διαδικασία κάνει τη δουλειά των εμπόρων ευκολότερη», εξηγεί ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Marketing Massey Ferguson, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, περιγράφοντας τη νέα υπηρεσία MF By You.

Τα τρακτέρ Massey Ferguson φημίζονται για την απλή και αξιόπιστη λειτουργία τους και είναι καλά εξοπλισμένα. Ωστόσο, όλοι οι πελάτες μπορούν τώρα να προσαρμόσουν περαιτέρω το μοντέλο τους επιλέγοντας κατά την παραγγελία, και μέσω του νέου συστήματος «MF Configurator» των αντιπροσώπων τους, τα χαρακτηριστικά που τους αρέσουν. «Οι εκτεταμένες παγκόσμιες διαβουλεύσεις μας με τη Φωνή του Πελάτη διασφαλίζουν ότι κάθε ελκυστήρας MF είναι σχεδιασμένος από αγρότες για αγρότες. Το MF By You, επεκτείνει την προσωπική μας επαφή δίνοντας τη δυνατότητα στους αγρότες να επιλέξουν από τις πρόσθετες προσθήκες εκείνες που χρειάζονται», προσθέτει Jérôme Aubrion.

Εξατομικευμένες προδιαγραφές

Το MF By You πηγαίνει τη διαδικασία αγοράς ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα αξεσουάρ τους από έναν μεγάλο κατάλογο. Η ευρεία επιλογή εργοστασιακών προσθηκών έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αυξάνουν την παραγωγικότητα και την άνεση, να ενισχύουν την απόδοση και να βελτιώνουν τις λειτουργίες. Για παράδειγμα, το κεντρικό σύστημα φουσκώματος ελαστικών προστατεύει το έδαφος από τη συμπίεση, ενώ παράλληλα μειώνει τη φθορά των ελαστικών και την κατανάλωση καυσίμου.Άλλες προσθήκες του MF By You αυξάνουν την ευελιξία, επιτρέποντας, για παράδειγμα, την τοποθέτηση του MF Guide σε καμπίνες Visio Roof -παρέχοντας το πλεονέκτημα της καλύτερης στην κατηγορία ορατότητας καθώς και της ακριβούς καθοδήγησης. Για να διασφαλιστεί μάλιστα ότι τα τρακτέρ ανταποκρίνονται σε κάθε ειδική απαίτηση, το συνεργείο προσφέρει και ειδικές ζάντες και ελαστικά, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα μέσω του βασικού καταλόγου. Άλλες προσθήκες στην ευρεία γκάμα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, φιμέ τζάμια, πατάκια δαπέδου και καλύμματα καθισμάτων. «Όλα όσα μπορεί να χρειάζονται οι αγρότες για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα ή την άνεση θα είναι διαθέσιμα μέσω της MF By You», τονίζει η εταιρεία.

Ένα στρέμμα αφιερωμένο στο MF By You

Η MF By You στεγάζεται σε ένα νέο ειδικό εργαστήριο 1.000 τ.μ. στο εργοστάσιο του Beauvais, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει δέκα τρακτέρ. Εδώ όλες οι τροποποιήσεις και οι προσθήκες εγκαθίστανται από ειδικά εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι προσαρμόζουν τα τρακτέρ στις επιθυμητές ατομικές προδιαγραφές κάθε αγρότη. Αυτό απλοποιεί επίσης σημαντικά τη διαδικασία αγοράς για τους αντιπροσώπους, οι οποίοι μπορούν πλέον να παραδίδουν πρόσθετο, πλήρως εγκεκριμένο, εξοπλισμό που τοποθετείται στο εργοστάσιο.

Όλος ο εγκατεστημένος εξοπλισμός και οι εργασίες που εκτελούνται συμμορφώνονται με τους νόμιμους κανονισμούς και τις προδιαγραφές. Επίσης, υπάρχει και η αυστηρή συμμόρφωση με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει το εργοστάσιο και καλύπτονται από την ίδια εγγύηση της Massey Ferguson, ώστε να παρέχεται απόλυτη ηρεμία στους αγρότες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία