BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η John Deere παρουσιάζει τις ευέλικτες φυτευτικές 1725C

Οι φυτευτικές μηχανές John Deere 1725C αποτελούν σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία φύτευσης, παρέχοντας στους αγρότες βελτιωμένη συμβατότητα, ακριβείς γεωπονικές δυνατότητες και αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ ενσωματώνουν και το έξυπνο σύστημα αναδίπλωσης.

john_deere_1725c_stack_fold_planter

Βασίλης Σοφός

390
0

Η John Deere λανσάρει τις νέες φυτευτικές μηχανές 1725C και 1725C CCS, υπερσύγχρονες φυτευτικές μηχανές που διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες, βελτιωμένη συμβατότητα και μια πλήρη αγρονομική σουίτα για τη βελτίωση της καλλιέργειας και της απόδοσης. Αναλυτικότερα, οι 1725C διαθέτουν προσαρμόσιμο κοτσαδόρο, παρέχοντας στους αγρότες μεγαλύτερες επιλογές συμβατότητας μεταξύ τρακτέρ που διαθέτουν κοτσαδόρο Cat 3 ή 4N.



Ο βελτιωμένος σχεδιασμός πλαισίου επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε διάφορα τρακτέρ, εξασφαλίζοντας ευκολία χρήσης και μειώνοντας την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό. Κάθε μοντέλο 1725C εξοπλίζεται εργοστασιακά με μια πλήρη αγρονομική σουίτα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής μονάδων σειράς ExactEmerge ή MaxEmerge 5e. Η σουίτα τεχνολογιών βελτιστοποιεί την επαφή του σπόρου με το έδαφος, βελτιώνει την εμφάνιση της καλλιέργειας και μεγιστοποιεί το δυναμικό απόδοσης της φυτευόμενης καλλιέργειας.

Εφαρμογή λιπασμάτων με ακρίβεια

Οι αγρότες μπορούν να προσθέσουν το προαιρετικό σύστημα λίπανσης John Deere ExactRate σε κάθε φυτευτική μηχανή 1725C, για να εφαρμόζουν υγρό λίπασμα μέσα στην αυλακιά ή εκτός της αυλακιάς κατά τη διάρκεια της φύτευσης.

Σύμφωνα με την John Deere, το σύστημα ExactRate προσφέρει έως και 20% ακριβέστερη τοποθέτηση θρεπτικών στοιχείων σε σύγκριση με τα συστήματα που δεν αντισταθμίζουν τις στροφές, εξασφαλίζοντας την ακριβή εφαρμογή λιπασμάτων και ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη.

Ηλεκτρικές μονάδες με σημαντικά μειωμένη συντήρηση

Όλες οι φυτευτικές μηχανές 1725C είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρική κίνηση, παρέχοντας ατομικό έλεγχο των γραμμών σε σύγκριση με τις ομάδες γραμμών στις υδραυλικά κινούμενες φυτευτικές μηχανές. Αυτό επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της φύτευσης, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη τοποθέτηση του σπόρου και τη βελτίωση του δυναμικού απόδοσης.

Οι φυτευτικές μηχανές με ηλεκτρική κίνηση απαιτούν επίσης λιγότερη συντήρηση, καθώς δεν διαθέτουν εξαρτήματα που φθείρονται, όπως οι αλυσίδες και τα γρανάζια που συναντά κανείς στις υδραυλικά κινούμενες φυτευτικές μηχανές. Το μοντέλο 1725C CCS διαθέτει μεγάλη δεξαμενή επιτρέποντας στους αγρότες να φυτεύουν περισσότερα στρέμματα μεταξύ των γεμισμάτων και να ολοκληρώνουν τα πεδία σε λιγότερο χρόνο, ενώ οι φυτευτικές μηχανές 1725C προσφέρουν επιλογές μεγέθους χοάνης προσαρμοσμένες στις διαφορετικές απαιτήσεις των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

tractornews.in

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία