Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Aφιέρωμα Agrenda στα μικρά Τρακτέρ, στροφή σε μεγάλες ιπποδυνάμεις

Με ιπποδυνάµεις που είναι ικανές να σηκώσουν παρελκόµενα και για άλλες εργασίες πέρα από τις δενδροκοµικές φροντίδες, τα νέα specialty τρακτέρ µε πλήθος επιλογών σε κιβώτια ταχυτήτων και µε πολυτελείς καµπίνες, θα είναι οι πρωταγωνιστές για άλλη µία χρονιά στις επιλογές της ελληνικής αγοράς.

25-32_cover_20

6516
0

Άλλωστε, αυτή είναι µία καλή περίοδος για «έρευνα αγοράς» ενόψει και της υλοποίησης των επενδύσεων των υπό αξιολόγηση φακέλων Σχεδίων Βελτίωσης 2023.


AGROTECH ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ

Με ιδιαίτερη ευελιξία και γεµάτα τεχνολογία

Στο υψηλότερο επίπεδο ιπποδύναµης και προδιαγραφών βρίσκεται το νέο John Deere 5130 ML που είναι εξοπλισµένο µε τετρακύλινδρο κινητήρα PowerTech Plus της John Deere 4,5 λίτρων µε αυξηµένη ροπή κατά 30% και µέγιστη απόδοση 134 ίππων. Το µηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων PowerQuad Plus µε το οποίο κυκλοφορεί, διαθέτει τέσσερις από τις προαιρετικά διαθέσιµες οκτώ ταχύτητες powershift του κιβωτίου ταχυτήτων Powr8. Κατά την επιλογή οικογένειας ταχυτήτων, επιλέγεται αυτόµατα η αντίστοιχη ταχύτητα powershift.

Αυτό το χαρακτηριστικό και η αλλαγή σχέσης ταχυτήτων χωρίς συµπλέκτη µέσω του κουµπιού αποσύµπλεξης κάνουν το τρακτέρ να ξεχωρίζει από πλευράς άνεσης.