BACK TO
TOP
Τεχνολογία

FC 3515 R: Το νέο χλοοκοπτικό της Kuhn με κάθετη αναδίπλωση και πλάτος 3,5 μέτρα

Το FC 3515 R συμπληρώνει τη σειρά της Kuhn από τα μοντέλα οπίσθιας τοποθέτησης για γεωργικές εκμεταλλεύσεις και εργολάβους.

kuhn4

Βασίλης Σοφός

1416
0

Όπως και το μοντέλο FC 3115 R της ίδιας σειράς, η μονάδα κοπής FC 3515 R της Kuhn αναδιπλώνεται στις 126 μοίρες για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση κατά τη μεταφορά και τη βέλτιστη ισορροπία βάρους στους πίσω τροχούς του τρακτέρ. Το FC 3515 R είναι εξοπλισμένο με ξηραντικό κυλίνδρου SQUAREFLEX.



Οι κύλινδροι μεγάλης διαμέτρου (24 εκ.) έχουν ειδικό προφίλ και είναι στάνταρ εξοπλισμένοι με διπλή, συγχρονισμένη μετάδοση. Ορισμένα εξαρτήματα, κατασκευασμένα από αλουμίνιο, επιτρέπουν τον περιορισμό του συνολικού βάρους του μηχανήματος. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει την αποτελεσματική επεξεργασία όλων των τύπων χορτονομής, με υψηλή παραγωγικότητα και ελάχιστη ανάγκη για συντήρηση, όπως τονίζει η Kuhn.



Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με τη ράβδο κοπής OPTIDISC ELITE, η οποία είναι γνωστή για τη στιβαρότητά της και την ποιότητα κοπής υπό όλες τις συνθήκες. Αυτή η φιλική προς το χρήστη και απαλλαγμένη από συντήρηση μπάρα κοπής είναι στάνταρ εξοπλισμένη με το σύστημα γρήγορης τοποθέτησης μαχαιριών FAST-FIT.

Ανάρτηση με στόχο την καλή επίπλευση

Η ανάρτηση LIFT-CONTROL εξασφαλίζει αποτελεσματική και σταθερή πλεύση της ράβδου κοπής για καλύτερη προστασία του υλικού. Σε συνδυασμό με το σύστημα απεμπλοκής, παρέχει έτσι αποτελεσματική προστασία του μηχανήματος από εμπόδια. Το σημείο περιστροφής, το οποίο είναι μετατοπισμένο προς τα αριστερά, συμβάλλει επίσης στην αποτελεσματική προστασία των μερών εργασίας, ιδίως στο επίπεδο των πρώτων δίσκων, ενώ η επιστροφή στη θέση εργασίας πραγματοποιείται αυτόματα.



Για εκμεταλλεύσεις σε λοφώδεις περιοχές ή με τρακτέρ μεσαίου μεγέθους, η Kuhn διαθέτει ως αξεσουάρ ένα αντίβαρο που μπορεί να τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά του πλαισίου για καλύτερη σταθερότητα στην πρόσδεση του τρακτέρ.

Omnitrattore

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία