BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kubota ανακοινώνει την αναβαθμισμένη σειρά τρακτέρ M7 με νέο εμπρόσθιο φορτωτή

Η Kubota Tractor Corporation παρουσίασε πρόσφατα την τέταρτη γενιά των τρακτέρ της σειράς M7 στο Farm Progress Show 2023 στο Decatur του Ιλινόις. Τα τρία μοντέλα της σειράς M7-4 (M7-134, M7-154 και M7-174) διαθέτουν το καθένα ένα νέο εμπρόσθιο φορτωτή LM2606 και πακέτα προαιρετικών επιλογών Deluxe, Premium ή Premium KVT.

m7_12_2

Βασίλης Σοφός

2693
0

Η σειρά M7-4 της Kubota αναβαθμίζεται, ωστόσο έχει το ίδιο εύρος ιπποδύναμης με την προηγούμενη γενιά -128 έως 168 ίππους- με βελτιωμένες δεξαμενές καυσίμου και υγρών καυσαερίων, που επιτρέπουν την ενσωμάτωση των σκαλιών της καμπίνας στις δεξαμενές.

Το αυτόματο σύστημα HVAC της καμπίνας -στάνταρ στα μοντέλα Premium και KVT και προαιρετικό στα Deluxe- διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία στο χώρο εργασίας όλες τις εποχές του χρόνου. Οι χειριστές έχουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής μηχανικής ανάρτησης ή αερανάρτησης στην καμπίνα, ενώ όλες διαθέτουν στάνταρ κάθισμα εξοπλισμένο με αερανάρτηση καθώς και κάθισμα εκπαιδευτή.



Η σειρά M7-4 είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά για άνετη λειτουργία που ενισχύουν την παραγωγικότητα, συμπεριλαμβανομένου του Multi-Speed Steering Control με τρεις ρυθμίσεις, που επιτρέπουν στον χειριστή να ρυθμίζει τις περιστροφές του τιμονιού που απαιτούνται για την πλήρη ακτίνα στροφής. Τα φώτα LED και οι ηλεκτρικά θερμαινόμενοι πλευρικοί καθρέφτες είναι στάνταρ στα μοντέλα Premium και KVT και προαιρετικά στα μοντέλα Deluxe.

Η λειτουργία Xpress Restart, η οποία επιτρέπει στους χειριστές να ελέγχουν τον κύριο συμπλέκτη πατώντας το πεντάλ του φρένου, είναι στάνταρ στα μοντέλα Deluxe και Premium.

Ο νέος εμπρόσθιος φορτωτής LM2606

Η σειρά M7-4 διαθέτει το νέο εμπρόσθιο φορτιστή LM2606, σχεδιασμένο για αυξημένη ισχύ και απόδοση. Ο LM2606 έχει ύψος ανύψωσης έως 424 εκατοστά και ανυψωτική ικανότητα 2.620 κιλά στον πείρο περιστροφής του κάδου. Τα μοντέλα Deluxe μάλιστα διαθέτουν το νέο μηχανικό χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών για την απλοποίηση των χειρισμών με εργονομικά κουμπιά αλλαγής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη νέα γενιά των M7 στην οικογένεια γεωργικών ελκυστήρων Kubota», λέει ο Morgan Ludwig, διευθυντής προϊόντων κτηνοτροφικών τρακτέρ της Kubota. «Αυτή η νέα γενιά ανταποκρίνεται στις επιδόσεις που οι πελάτες γνωρίζουν ως αλήθεια της Kubota και του υπάρχοντος M7, αλλά ανεβάζει την εμπειρία του χειριστή με προσαρμογές στην άνεση και νέα χαρακτηριστικά για παραγωγικότητα που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών με άχυρο, των εργασιών με φορτωτή και των μικρών έως μεσαίων καλλιεργειών αροτραίας καλλιέργειας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία