BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της αλωνιστικής Case Axial-Flow 160 και της σειράς 260

Η Agritechnica 2023 αποτέλεσε και για τις αλωνιστικές της Case σημαντική ευκαιρία και, έτσι, τόσο τα μοντέλα Axial-Flow 160 όσο και η σειρά 260 παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες.

16_a20_

Βασίλης Σοφός

30
0

Το σωστό μηχάνημα μπορεί να εξορθολογήσει τη λήψη αποφάσεων, να διατηρήσει την ποιότητα των σιτηρών και να αυξήσει την παραγωγικότητα. Με την παρουσίαση της σειράς Axial-Flow 160 και της σειρά Axial-Flow 260 στην Agritechnica 2023, η εταιρεία προσθέτει δύο ακόμη υψηλής τεχνολογίας θεριζοαλωνιστικές μηχανές που εστιάζουν σε απλές, συνεπείς και υψηλής ποιότητας συγκομιδές για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός σύγχρονου αγρότη.

Αλωνιστικές Axial-Flow 260

Στην αναζήτηση μιας θεριζοαλωνιστικής μηχανής με πάνω από 500 ίππους, οι νέες οθόνες υψηλής ανάλυσης και αυτοματοποιημένη απόδοσης ταιριάζουν με τη σειρά Axial-Flow 260. Οι διπλές οθόνες Pro1200, προσφέρουν το Harvest Command για διαισθητικό και αβίαστο αυτοματισμό, καθώς και νέες προηγμένες δυνατότητες καθοδήγησης και χαρτογράφησης.



Επιπλέον, το Pro1200 προσθέτει μια απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με άλλα μηχανήματα με δυνατότητα Pro700 στον ίδιο αγρό. Εκτός από την τεχνολογία ακριβείας και διαχείρισης στόλου, η σειρά 260 επιτρέπει στους καλλιεργητές να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο με τον κορυφαίο στον κλάδο ρότορα Axial-Flow και την τεχνολογία αυτοεπιπεδούμενου καθαρισμού.



Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την απόδοση, να βελτιώνουν το χειρισμό των σιτηρών και να απλοποιούν τη συντήρηση για μια πιο παραγωγική συγκομιδή. Το 260 παρέχει αποκλειστικές δυνατότητες αναστροφής του ρότορα Power-Plus CVT, επιτρέποντας στους χειριστές να καθαρίζουν τα μπλοκαρίσματα χωρίς να βγαίνουν από την καμπίνα. Η σειρά Axial-Flow 260 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024.

Ματιά στην πιο εύχρηστη Axial-Flow 160

Η εισαγωγή της σειράς 160 στη σειρά Axial-Flow σηματοδοτεί την προσθήκη της αυτοματοποίησης Harvest Command σε θεριζοαλωνιστικές μηχανές με ισχύ άνω των 400 ίππων. Το Harvest Command πραγματοποιεί αυτοματοποιημένες προσαρμογές καθώς οι συνθήκες στον αγρό αλλάζουν, ένα χαρακτηριστικό που μειώνει τα προβλήματα στη λήψη αποφάσεων που πρέπει να λάβουν οι αγρότες, εξασφαλίζοντας συνέπεια, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στην καμπίνα.



Η Case IH μάς λέει ότι η σειρά Axial-Flow 160 έρχεται με την απλότητα που οι χειριστές έχουν συνηθίσει να περιμένουν από τις Axial-Flow, αλλά με ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη δεξαμενή σιτηρών, χωρητικότητας έως και 12.500 λίτρων (διαθέσιμη μόνο στην AF 7160), σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα καυσίμου κρατάει τον χειριστή σε κίνηση κατά τη διάρκεια της συγκομιδής. Και ενώ το σιτάρι συγκομίζεται, οι ρυθμίσεις στην καμπίνα και ο σχεδιασμός του αλωνισμού διατηρούν την ποιότητα της σοδειάς σε όλα τα πεδία.

Ενισχυμένη προστασία με το Safeguard Connect

Τα μοντέλα της σειράς Axial-Flow 160 και 260 περιλαμβάνουν το Safeguard Connect, ένα ολοκληρωμένο πακέτο των καλύτερων υπηρεσιών της Case IH. Οι λύσεις αυτές παρέχουν μακροπρόθεσμη προστασία και μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων, γεωργικών επιχειρήσεων.



Ανάλογα με την αγορά, το Safeguard Connect μπορεί να περιλαμβάνει έως και τριετή επέκταση της εγγύησης Safeguard και πενταετή συνδρομή στο AFS Connect, την προηγμένη πύλη τηλεματικής της Case IH. Να θυμίσουμε εδώ ότι το AFS Connect επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση της εκμετάλλευσης, του στόλου και των δεδομένων.



Το Safeguard Connect περιλαμβάνει όμως και τριετή συνδρομή στο Case IH MaxService, μια πιο ειδική πρόσβαση σε υπηρεσίες αντιπροσώπων όλο το εικοσιτετράωρο κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Το MaxService συνεργάζεται με το δίκτυο αντιπροσώπων για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας των μηχανημάτων και παρέχεται με ελέγχους πριν από την εποχή της χρήσης, καθώς και προληπτική υποστήριξη και εκπαίδευση για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης των μηχανημάτων Case IH.



«Στην Case IH, είμαστε πολύ αποφασισμένοι να φέρνουμε νέες τεχνολογίες στην αγορά», εξήγησε ο Weber. «Με αυτές τις νέες σειρές θεριζοαλωνιστικών μηχανών, εστιάζουμε στο να κάνουμε τους καλλιεργητές πιο αποδοτικούς, πιο παραγωγικούς και πιο κερδοφόρους. Παρέχουμε εξορθολογισμένες, βελτιστοποιημένες διαδικασίες και την ικανότητα απόδοσης και την αξιοπιστία που περιμένουν».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία