BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα οθόνη AFS 700 PLUS για διαισθητικό έλεγχο των Puma 150-175 και Maxxum

Οι οθόνες αφής AFS Pro 700 Plus 12" στις εκδόσεις Multicontroller και CVXDrive των σειρών Maxxum και Puma 150-175 με αναβαθμισμένο hardware, περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερη χωρητικότητα, διαθέτουν υψηλή ανάλυση και προστασία αντανάκλασης, καθώς και επιλογές σύνδεσης για έως και 4 εξωτερικές κάμερες.

Εικονα1_6

210
0

Οι εκδόσεις των σειρών Puma και Maxxum με Multicontroller και CVXDrive αποκτούν νέα οθόνη 12", υψηλότερη ανάλυση, πιστοποιημένο AEF ISOBUS με αναβαθμισμένο hardware και μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Ευρύ φάσμα επιλογών

Η οθόνη αφής, όπως και η προκάτοχός της, είναι συμβατή με AEF-ISOBUS και μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο υποβραχιόνιο Multicontroller είτε στην μπάρα στήριξης οθονών στη δεξιά πλευρά της καμπίνας. Η διάταξη της οθόνης της AFS Pro 700 Plus μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις του χειριστή.



Εκτός από τις ρυθμίσεις και τις πληροφορίες του μηχανήματος, μέσα από την οθόνη μπορεί επίσης να γίνεται η διαχείριση των πολυάριθμων ψηφιακών λειτουργιών του τρακτέρ, όπως του κιβώτιου ταχυτήτων, του PTO, των υδραυλικών και του συστήματος διεύθυνσης AccuGuide της Case IH.

Με το σύστημα HMC II, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τις ακολουθίες των δύσκολων ελιγμών αναστροφής που πρέπει να εκτελεστούν στο κεφαλάρι και άνετα, χρησιμοποιώντας χρόνο, διαδρομή ή σημεία ενεργοποίησης και να τις αναπαράγετε αυτόματα. Ακόμα καλύτερα, συνδυάζοντας τις λειτουργίες του AccuGuide και HMC II, το AccuTurn Pro ξεκινά αυτόματα αυτές τις ακολουθίες, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας διαδικασίας αναστροφής.



Προαιρετικά, τα μοντέλα Maxxum και Puma μπορούν να εξοπλιστούν με τηλεματική. Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οδηγός και ο διαχειριστής του αγροκτήματος μπορούν να δουν και να καταγράψουν δεδομένα ISOBUS από τα παρελκόμενα, όπως η κατάσταση, η απόδοση και η τοποθεσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορεί να γίνεται και κοινή χρήση δεδομένων με άλλα τρακτέρ σε ένα χωράφι χρησιμοποιώντας το AccuSync.

Διαχείριση εκμεταλλεύσεων σε πραγματικό χρόνο με AccuSync

Η λειτουργία AccuSync συγχρονίζει ομαλά τα μηχανήματα Case IH που είναι εξοπλισμένα με οθόνες AFS Pro 700 ή νέες οθόνες AFS 700 Plus. Οι διαχειριστές των εκμεταλλεύσεων, οι χειριστές και οι εργολάβοι μπορούν να ανταλλάσσουν και να εφαρμόζουν ενημερωμένους χάρτες της περιοχής, γραμμές και όρια (εσωτερικά / εξωτερικά) μεταξύ πολλών μηχανημάτων που δουλεύουν στο ίδιο χωράφι. Μόλις ρυθμιστεί η εργασία στην οθόνη, το μόντεμ τηλεματικής την στέλνει στον διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης (cloud), καθιστώντας την διαθέσιμη σε άλλα μηχανήματα του στόλου. Οι οδηγοί σε δευτερεύοντα μηχανήματα μπορούν να δουν αυτές τις εργασίες και στη συνέχεια να τις κατεβάσουν και να τις χρησιμοποιήσουν στα δικά τους μηχανήματα -και κάθε εργασία μπορεί να προσεγγιστεί από έως και 6 οχήματα κάθε φορά.



Ο Christel Diebolt, Διευθυντής Marketing για την σειρά Maxxum, δήλωσε: «Η νέα οθόνη Pro 700 Plus της Case IH προσφέρει στους πελάτες και τους χειριστές μία ταχύτερη, ευκρινέστερη και πιο ευέλικτη οθόνη, η οποία σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά όπως το AccuSync, θα βελτιώσει τον χρόνο λειτουργίας και τη γρήγορη, αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων μεταξύ της εκμετάλλευσης και του τρακτέρ».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία