BACK TO
TOP
Profi

Στόλος Mercedes-Benz στην υπηρεσία Γερμανού εργολάβου

Όταν πρόκειται για έναν επιμελή εργολάβο με πάθος στα τρακτέρ, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο από αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία.

MERCEDES_STOLOS_NEW

Βασίλης Σοφός

16
1

Μια ογκώδης ανοιχτή ανατρεπόμενη ρυμούλκα που ακολουθεί ένα τρακτέρ αγροτικών εργασιών είναι συνηθισμένο θέαμα στα σύγχρονα εργοτάξια, αλ- λά ένας στόλος 10 ανατρεπόμενων που σέρνονται από τρακτέρ της Mercedes-Benz δεν είναι κάτι συ- νηθισμένο.



Ο Γερμανός εργολάβος Bjoern Brasche βασίζεται αποκλειστικά στα Trac για να σέρνουν τις ρυμούλκες του, ενώ κα- θένα από τα παλιά Μercedes-Benz του εργάζεται περίπου 2.500 ώρες τον χρόνο.

«Για μας, αυτά τα τρακτέρ προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά φορτηγά ή τις τεράστιες αυτοκινούμενες ανατρεπόμενες ρυμούλκες» εξηγεί ο κ. Brasche αιτιολογώντας την επιλογή του η οποία κάνει πραγματικά εντύπωση.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία