BACK TO
TOP
Profi

To Zetor Hortus έφερε «Η ∆ήµητρα» ΑΕ στην Ελλάδα

Το Zetor Hortus είναι ένα εύχρηστο τρακτέρ, ιδανικό για βοηθητικές εργασίες, κατάλληλο τόσο για χρήση σε ανοιχτού τύπου καλλιέργειες όσο και σε δενδροκαλλιέργειες τύπου παλµέτας.

Zetor-profi

Γιώργος Κοντονής

85
0

Το Hortus µπορεί να αξιοποιεί πλήρως τη δύναµή του χάρη στον ιδανικό συνδυασµό απόδοσης κινητήρα και βάρους. Ο κινητήρας µε ισχύ 67 HP µε σύστηµα έγχυσης  Common Rail, ξεχωρίζει για την χαµηλή κατανάλωση καυσίµου, την αξιοπιστία και την απλή κατασκευή του. Με δεξαµενή χωρητικότητας καυσίµου 70 λίτρων, το Hortus µπορεί να εργάζεται ακούραστα για πολλές ώρες πριν χρειαστεί ξανά γέµισµα.

Το Hortus διαθέτει 4 ταχύτητες 3 βαθµίδων µε πρόσθετη έρπουσα, διαµορφώνοντας ένα σύνολο 24 ταχυτήτων µπροστά και 24 πίσω, χαρίζοντας την επιλογή της ιδανικής ταχύτητας ανάλογα µε την εργασία σας. Το Hortus CL διατίθεται µε µηχανική ρεβέρσα, ενώ το Hortus HS είναι εξοπλισµένο µε υδραυλική ρεβέρσα που προσφέρει µεγαλύτερη άνεση στην καθηµερινή σας εργασία.

Το σύστηµα ζεύξης Κατηγορίας ΙΙ προσφέρει δυνατότητα ανύψωσης έως  1.937 kg και τα οπίσθια υδραυλικά επιτρέπουν στο HORTUS να µπορεί να εξοπλιστεί µε διάφορα παρελκόµενα.

∆ύο ζεύγη υδραυλικών είναι τοποθετηµένα στο πίσω µέρος και δύο επιπλέον κάτω από την καµπίνα για σύνδεση εµπρόσθιων παρελκόµενων, τα οποία ελέγχονται µε τη βοήθεια προεγκατεστηµένου χειριστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, μαζί με το περιοδικό Profi.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία