Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Επίσημη πρώτη για τη σπαρτική Aurock 6000 της Kuhn

Η νέα έκδοση της σπαρτικής μηχανής των τριπλών δίσκων είναι ικανή να διαχειρίζεται καλλιέργειες υπό κάλυψη, απαιτώντας το ελάχιστο όργωμα, με την Kuhn να λέει ότι οι σπόροι τοποθετούνται με ακρίβεια στο αυλάκι, είτε το μηχάνημα βρίσκεται σε καλλιέργειες με πλαγιές είτε το χωράφι έχει αρκετές γωνίες. Το μηχάνημα θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση Cereals.

aurock_6000_rc_300_003

63
0

Ικανή να σπέρνει με φειδώ στις απαιτήσεις της από το χωράφι, η σπαρτική μηχανή Kuhn Aurock αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η κατασκευάστρια στο συγκεκριμένο τομέα. Η Aurock διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με χοάνη χωρητικότητας 3500 και 5000 λίτρων και για να λειτουργήσει απροβλημάτιστα χρειάζεται έναν ελκυστήρα 180 ίππων και άνω. Στο μπροστινό μέρος της σπαρτικής υπάρχουν δύο σειρές δίσκων ανοίγματος.

Όσον αφορά στις διαθέσιμες επιλογές, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τοποθετήσει κυματοειδείς δίσκους με διάμετρο 460 χιλιοστών για εργασία σε κατεργασμένο ή μικτό έδαφος και έναν ανάγλυφο δίσκο 430 χιλιοστών για την κοπή των υπολειμμάτων. Η τοποθέτηση των σπόρων εκτελείται από μια μονάδα σποράς διπλού δίσκου εγκατεστημένη σε παραλληλόγραμμο.

Η ευθυγράμμιση με τους δίσκους ανοίγματος διατηρείται μέσω ενός κεντρικού σημείου περιστροφής που βρίσκεται μεταξύ της ράβδου και του πλαισίου. Όπως τονίζει η Kuhn, το παραπάνω εξασφαλίζει ότι οι σπόροι πέφτουν με ακρίβεια μέσα στην αυλακιά, ακόμη και όταν η σπαρτική εργάζεται σε πλαγιές ή γύρω από τις γωνίες του χωραφιού.

Έξυπνο και παράλληλα λειτουργικό καθίσταται το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της σπαρτικής είναι αρθρωτός, που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ένας ενσωματωμένος κύλινδρος κοπής με ρυθμιζόμενη πίεση για να «αφήσει» το τρυπάνι να κάνει τη δουλειά του σε όλους τους τύπους εδάφους.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, με τους τροχούς πίεσης διαμέτρου 900 χιλιοστών όχι μόνο αποφεύγεται η συσσώρευση χώματος στο μπροστινό μέρος αλλά τα υπολείμματα μπορούν να περάσουν ελεύθερα από κάτω, συμβάλλοντας στην μείωση της απαίτησης ισχύος από τον ελκυστήρα και στην αντίστοιχη μείωση της αντίστασης κύλισης. Σημειωτέον, πως η Kuhn Aurock είναι συμβατή με τα συστήματα ISObus και τα τερματικά CCI 1200 και CCI 50.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία