BACK TO
TOP
Profi

Τι είναι η τεχνολογία Ultraflex και πώς ωφελεί τους αγρότες;

 Tο ελαστικό παίζει πολύ σηµαντικό ρόλο στη γεωργική δραστηριότητα, καθώς αποτελεί το µόνο σταθερό σηµείο επαφής µεταξύ του µηχανήµατος και του εδάφους.

michelin_30_03

25
0

Από τα ελαστικά απαιτείται να µεταφέρουν ένα συγκεκριµένο φορτίο σε µια ορισµένη ταχύτητα µε µεγάλη έλξη, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να προσφέρουν άνεση και να σέβονται το χωράφι.

Παρόλα αυτά, οι αγρότες ζητούν και άλλες επιδόσεις από τα ελαστικά τους, όπως αντοχή στη φθορά, οικονοµία καυσίµων, σταθερότητα, να είναι επισκευάσιµα, αλλά και να απορροφούν τις ανωµαλίες της επιφάνειας.

 Η τεχνολογία Ultraflex της Michelin επιτρέπει στα ελαστικά να λειτουργούν σε χαµηλότερες πιέσεις, και την ίδια ώρα παραµένουν ανθεκτικά και ισχυρά. Το µεγαλύτερο αποτύπωµα κατανέµει το φορτίο πιο οµοιόµορφα και µειώνει τη συµπίεση του εδάφους. Έτσι, η καλλιέργεια αξιοποιεί καλύτερα το νερό και τα θρεπτικά συστατικά.

Τα βασικά πλεονεκτήµατα της Ultraflex είναι:

  
Μεγαλύτερη προστασία του εδάφους καθώς η τεχνολογία Ultraflex της Michelin παράγει µεγαλύτερο αποτύπωµα, που αυξάνει την πρόσφυση κατά 30% µε 50%.

 
Μεγαλύτερη οικονοµία καυσίµου (µέχρι και 10%) καθώς το µεγαλύτερο αποτύπωµα αυξάνει σηµαντικά την έλξη.

  
Μεγαλύτερη αντοχή και µεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω των ενισχυµένων πλευρών και των ειδικών µειγµάτων γόµας.

 ∆ιατήρηση της ίδιας πίεσης, ανεξάρτητα από την ταχύτητα.

 
Μεγαλύτερη ικανότητα µεταφοράς φορτίου κατά 20% µε 40%, µε πολύ χαµηλή πίεση, χάρη στο στιβαρό σκελετό και τους ενισχυµένους ώµους.

Τι να προσέχετε:

  
Μη διστάζετε να έχετε χαµηλότερη πίεση στα ελαστικά στο χωράφι – απλά σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τις συστάσεις της Michelin και ότι χρησιµοποιείτε την σωστή πίεση για τα µηχανήµατά σας αλλά και για τη χρήση που κάνετε.

  
Χαµηλώστε την πίεση του ελαστικού για να προστατέψετε το χώµα καθώς η τεχνολογία Ultraflex εγγυάται ενισχυµένη πρόσφυση και εποµένως,  µεγαλύτερη κερδοφορία.

  
Όσο µεγαλύτερο αποτύπωµα, τόσο καλύτερη πρόσφυση.

  Ελαχιστοποιείστε τα «περάσµατα».

 

Του Θεόδωρου Μαρκόπουλου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία