BACK TO
TOP
Profi

Υψηλή ροπή και CVT για τη νέα Σειρά τρακτέρ Hurlimann XL

Η εταιρεία Α & Φ Ιωαννίδης Α.Ε βρέθηκε στην έκθεση Agrotica αντιπροσωπεύοντας τα τρακτέρ Hurlimann αλλά και την κορυφαία ιταλική εταιρεία Tifone με τους γεωργικούς ψεκαστήρες.

huerlimann-xlpro-185-v-drive_zvg

Βασίλης Σοφός

290
0

Tη νέα σειρά τρακτέρ Hurlimann XL 120-130-140 και 120-130-140 V/ DRIVE με ισχύ από 116 εώς 136 ίππους έφερε η εταιρεία Α & Φ Ιωαννίδης Α..Ε στην έκθεση Agrotica, που συνδυάζει την απόδοση με την τεχνολογία και τις υψηλές απαιτήσεις.


Είναι σχεδιασμένο ειδικά για μεγάλες καλλιέργειες (σιτηρά,καλαμπόκι,ενεργειακές καλλιέργειες ) και κάθε εργασία ενός αγρότη ή κτηνοτρόφου. Ο νέος κινητήρας της σειράς είναι Farmotion τετρακύλινδρος Turbo Intercooler 3.849 κυβικών, ο οποίος εγγυάται την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την εξαιρετική απόδοση ισχύος και ροπής. Η σειρά XL διαθέτει κιβώτιο 5 ταχυτήτων συγχρονιζέ, με 30 εμπρός και 30 πίσω ταχύτητες ή με την επιλογή της super έρπουσας συνολικά 60 εμπρός και 60 πίσω ενώ διατίθεται και σε έκδοση V-DRIVE (συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση κίνησης).

Όταν η υψηλή ποιότητα μπαίνει στο παιχνίδι

Η εταιρεία Α & Φ Ιωαννίδης Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας Tifone στην Ελλάδα με πλήρη γκάμα γνησίων ανταλλακτικών.


Από το 1955 η Tifone είναι συνώνυμο της ποιότητας στο σχεδιασμό και την κατασκευή γεωργικών ψεκαστήρων για χρήση σε οπωρώνες, αμπελώνες, ελαιώνες, φυτώρια, θερμοκήπια και όλες τις καλλιέργειες κηπευτικών γενικά.


Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα γεωργικών ψεκαστήρων που μεταφέρονται και ρυμουλκούνται, με πολλές επιλογές που κάνουν το
Tifone την ιδανική επιλογή για να καλύψει όλες τις
πιθανές θεραπευτικές ανάγκες όλων των φορέων του κλάδου.

O ηλεκτροστατικός ψεκασμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενώ το διηλεκτρικό σύστημα
μεταδίδει μια ισχυρή, πλήρως διεισδυτική ηλεκτροστατική φόρτιση (+) στα σταγονίδια
του νέφους ψεκασμού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία