Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Αναστέλλει η CNH τις παραγωγικές της γραμμές στην Ευρώπη

Την αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών της γραμμών στην Ευρώπη ανακοίνωσε η CNH Industrial, σε συνέχεια των προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα, αναφέροντας πως τα περισσότερα εργοστάσια με στοιχεία εξοπλισμού θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε χαμηλές ταχύτητες ώστε να εξυπηρετήσουν ανοιχτές μονάδες εκτός Ευρώπης.

cnh-industrial-village_2

Γιώργος Κοντονής

607
0

Με άμεση εφαρμογή, η αναστολή επιβάλλεται στις παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης για αγροτικά, χωματουργικά και συμβατικά οχήματα. Όσων αφορά πιο συγκεκριμένα τα αγροτικά μηχανήματα, αναστέλλεται η παραγωγή στα εργοστάσια τρακτέρ σε Basildon (Μ. Βρετανία), Jesi (Ιταλία) και St. Valentin (Αυστρία) και στην μονάδα αλωνιστικών στο Zedelgem στο Βέλγιο.

Σημειώνεται εδώ πως παρόμοια μέτρα έχουν λάβει ο όμιλος Argo Tractors στην Ιταλία, η Kuhn στη Γαλλία, η Claas στη Γερμανία (μείωση παραγωγής στο Harsewinkel), η JCB στην Αγγλία, με τα δεδομένα να αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με την CNH, oι ευρωπαϊκές αποθήκες ανταλλακτικών θα παραμείνουν ανοιχτές για να διατηρούν αδιάλειπτη την εξυπηρέτηση της πελατείας τους. Ο όμιλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τα τρέχοντα επίπεδα αποθεμάτων εξαρτημάτων σε αυτή την πολυάσχολη περίοδο του έτους, σύμφωνα με πληροφορίες του profi.com.

«Η εταιρεία παίρνει πολύ σοβαρά την υγεία και την ευημερία του συνόλου του εργατικού δυναμικού της και έχουμε εφαρμόσει όλα τα μέτρα για την προστασία του πληθυσμού των εργαζομένων καθώς και για να βοηθήσουμε στον αγώνα για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Hubertus Mühlhäuser της CNH Industrial.

Η CNH Industrial δεν είναι η πρώτη εταιρεία που αναστέλλει τις ευρωπαϊκές δραστηριότητές της και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία όπως προαναφέρθηκε. «Η απόφαση να τερματιστούν οι ευρωπαϊκές μονάδες συναρμολόγησης για μια περίοδο δύο εβδομάδων οφείλεται σε διαταραχές στην ευρωπαϊκή μας αλυσίδα εφοδιασμού, οι οποίες δεν επιτρέπουν την αποτελεσματική λειτουργία. Κατά τη διάρκεια αυτών των προσωρινών διακοπών λειτουργίας, θα αναλάβουμε περαιτέρω εκτεταμένες διαδικασίες απολύμανσης και βαθύ καθαρισμού », προσθέτει.

Η παγκόσμια ομάδα εργασίας COVID-19 της CNH Industrial συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται και θα λάβει περαιτέρω μέτρα όπως απαιτείται.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία