BACK TO
TOP
Profi

Σε ετοιμότητα οι ελληνικές επιχειρήσεις μηχανημάτων για να εξυπηρετήσουν τους αγρότες στις εαρινές εργασίες

Όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου αγροτικών μηχανημάτων είναι σε ετοιμότητα, έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στις ανοιξιάτικες εργασίες που πρέπει να γίνουν, διαβεβαιώνει ο ΣΕΑΜ με ανακοίνωσή του.

trakter_723

Γιώργος Κοντονής

12
0

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των εισαγωγέων, τα καταστήματα στη συντριπτική τους πλειοψηφία λειτουργούν είτε πλήρως, είτε µερικώς. Παράλληλα η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), τονίζει πως για οτιδήποτε χρειαστούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τα μέλη που θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τους εξυπηρετήσουν είτε με αποστολή της παραγγελίας τους είτε με ραντεβού για την παραλαβή τους.

Σημειώνεται εδώ, ότι πολλές επιχειρήσεις του κλάδου των αγροτικών μηχανημάτων έχουν βγάλει ανακοινώσεις, στις οποίες τονίζουν ότι πριν επισκεφτούν οι αγρότες τις εγκαταστάσεις καλό θα ήταν να ενημερώσουν πρώτα τηλεφωνικά.

Η ανακοίνωση του ΣΕΑΜ

Τα µέλη του ΣΕΑΜ στη συντριπτική τους πλειοψηφία λειτουργούν είτε πλήρως, είτε µερικώς, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης, προκειµένου να καλύψουν τις αυξηµένες ανάγκες των αγροτών εν όψει των καλοκαιρινών καλλιεργειών. Οι φίλοι µας αγρότες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου, είναι κατάλληλα οργανωµένες και είναι δίπλα τους σ’ αυτή τη πολύ δύσκολη, αλλά πρόσκαιρη συγκυρία. Θα πρέπει όµως και αυτοί να πειθαρχούν στις αποφάσεις της Πολιτείας, προκειµένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους.

Όλοι μας εκφράζουμε θαυμασμό και ευγνωμοσύνη στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, για την τιτάνια μάχη που δίνουν σήμερα, ενάντια στον καταστροφικό ιό, βάζοντας σε κίνδυνο της δική τους υγεία. Τους αξίζει ένα μπράβο, τους αξίζει ένα ευχαριστώ.
Όμως τιτάνια μάχη δίνουν και οι άνθρωποι που θα μας εξασφαλίσουν το αύριο, όταν ο κορονοϊός θα αποτελεί παρελθόν. Αυτοί που σήμερα φροντίζουν να έχουμε αύριο τροφή, εφόδια, ρουχισμό, ενέργεια. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει το «Μένουμε Σπίτι» και είναι καθημερινά στα χωράφια, στους σταύλους, στα μαντριά, στις θάλασσες.

Όλοι όσοι μοχθούν στον πρωτογενή τομέα, αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, αξίζουν επίσης ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ. Και θα πρέπει η Κυβέρνηση να μη παραβλέψει τη δική τους τεράστια συμβολή και να τους ενισχύσει όπου αυτοί χρειάζονται στήριξη. Χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει μέλλον.


Ο ΣΕΑΜ υπάρχει για τους αγρότες, υπάρχει από τους αγρότες. Είμαστε και εμείς στην πρώτη γραμμή δίπλα τους, να συνδράμουμε όπου μας χρειάζονται, να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημά τους.

Όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου είναι σε ετοιμότητα, έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στις ανοιξιάτικες εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΓΕΜ

Η ΕΚΑΓΕΜ Ελλάδος θα ήθελε να ενηµερώσει για τη λειτουργία των επιχειρήσεων των µελών της, είτε πλήρως είτε µερικώς, µε γνώµονα την προστασία τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών τους, προκειµένου να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς εν’ όψει της καλλιεργητικής περιόδου.

Σας ενηµερώνουµε όλους πως για οτιδήποτε χρειαστείτε µπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς µε τα µέλη που θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν είτε µε αποστολή της παραγγελίας σας είτε µε ραντεβού για την παραλαβή της.

Συνεχίζονται οι παραδόσεις των µηχανηµάτων, λαµβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία του προσωπικού και των πελατών και σας προτρέπουµε να προτιµήσετε τους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας από τη φυσική σας παρουσία

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία