Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Το δετικό σύστημα PowerBind η καινοτομία της Vicon στην χορτοδετική FixBale 500

To δετικό σύστημα PowerBind με το οποίο εφοδιάζει κάποιες από τις χορτοδετικές της η Vicon τοποθετεί με ακρίβεια την άκρη του διχτυού απευθείας στο θάλαμο χορτοδεσίας, χωρίς να βασίζεται σε παραδοσιακούς κυλίνδρους τροφοδοσίας ή στη βαρύτητα.

Vicon-FastBale-090_productslider__2_

127
0

Υψηλής απόδοσης και σχεδιασμένη να λειτουργεί σε βαριές, υγρές σοδειές χαρακτηρίζεται η νέα χορτοδετική μηχανή Vicon FixBale 500. ∆ιαθέτει δετικό σύστημα PowerBind που εξασφαλίζει άμεση απελευ- θέρωση δικτυού για γρήγορο και αξιόπιστο δέσιμο. Το σύστημα αυτό που είναι δοκιμα σμένο σε προηγούμενες γενιές χορτοδετικών, τοποθετεί με ακρίβεια την άκρη του διχτυού απευθείας στο θάλαμο χορτοδεσίας, χωρίς να βασίζεται σε παραδοσιακούς κυλίνδρους τροφοδοσίας ή στη βαρύτητα.

Το ύψος του θαλάμου που δέχεται το δίχτυ βρίσκεται πολύ χαμηλά, ώστε να είναι πιο άνετο το φόρτωμα και να εξοικονομείται χρόνος. Στην άνεση, προσφέρει και ο υδραυλικός έλεγχος πυκνότητας με ηλεκτρονική παρακολούθηση καθώς είναι πλήρως ρυθμιζόμενος από την καμπίνα.
 To σύστημα μετάδοσης κίνησης βαρέως τύπου με ενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει δύο ρουλεμάν με διπλή σειρά στα κύρια σημεία φόρτωσης και αλυσίδες 1,25 '' για απόλυτη αξιοπιστία στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η Vicon FixBale 500 διαθέτει δετικό σύστημα PowerBind που εξασφαλίζει άμεση απελευθέρωση δικτυού για γρήγορο και αξιόπιστο δέσιμο.


Το νέο χαμηλού προφίλ 2,3 μέτρων συλλεκτικό είναι εξοπλισμένο πέντε μπάρες με τζίνια, με την κάθε μπάρα να υποστηρίζεται από τέσσερα ρουλεμάν. Επιπλέον ο μηχανισμός μετακίνησης του δαπέδου διαθέτει παραλληλόγραμμη κίνηση, ώστε να καθορίζονται εύκολα τυχόν εμφράξεις, από την άνεση της καμπίνας.

Το σύστημα κοπής SuperCut 15 μαχαιριών είναι σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση εισαγωγής υλικού μέχρι και 15% μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα μοντέλα και ακριβή προτεμαχισμό για βέλτιστη ποιότητα ενσιρώματος. ∆ιαθέτει επίσης αυτόματο σύστημα λίπανσης αλυσίδας και ρουλεμάν. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της χορτοδετικής, διαθέτει βάρος 3.600 κιλών και έρχεται σε διαστάσεις 4.150x2.750. Ο θάλαμος έχει πλάτος 1,23 μέτρα και το συλλεκτικό (πικ-απ) 18 κυλίνδρους.

Τα μηχανήματα της Vicon διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Μιχαλόπουλος (τηλ. 2410 571344)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία